Pretraži

„Pomislio sam da idem na Evroviziju, ali…“: Vojaž otkrio zašto nikada neće učestvovati na popularnom muzičkom takmičenju, odgovorom iznenadio sve (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

U jeku evrovizijeskih dešavanja o kojima mediji širom Evrope ne prestaju da bruje, na društvenim mrežama pojavio se stari snimak repera Mihajla Veruovića Vojaža koji je jednom prilikom svojim fanovima otkrio svoje mišljenje o ovom takmičenju i priznao zašto nikada neće biti deo ove muzičke manifestacije.

Vojaž je jedan od muzičara koji nema problem sa tim da na društvenim mrežama pokazuje neke detalje iz svog života, ali ni komunikacija sa pratiocima ne izostaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

On neretko komunicira preko svih društvenih mreža sa svojim obožavaocima, a zbog njih je čak napravio i “broadcast“ kanal gde premijerno njegovi verni fanovi imaju prvi informacije o njegovim projektima i ostalim planovima.

Ovog puta na društvenoj mreži Tiktok isplivao je Vojažev snimak od pre nekoliko godina kada ga je jedan od pratilaca upitao da li bi se prijavio za Evroviziju, na šta je Vojaž odgovorio bez premišljanja, a očigledno da su verni fanovi sačuvali taj momenat i sada ga obelodanili.

“Da li si ikada pomišljao otići na Evroviziju sa nekim svojim hitovima“, glasilo je pitanje.

@xlzms_voyage VOYAGE I EVROVIZIJA ?#voyage ♬ original sound – voyage

“Što je najjače pomislio sam u jednom momentu da odem na Evroviziju, ali reko’ tebra koji ću ja k**** tamo, samo ću da se izblamiram majke mi, tako da ne verujem da će se to desiti ikada“, priznao je Vojaž.

Nije tajna da ovaj mladi muzičar ima i te kako uspešnu muzičku saradnju, a da mu ni saradnje izvan granice Srbije nisu nepoznate, pa nam je jasno da se Mihajlu definitivno smeši internacionalna karijera.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz