Pretraži

POMIRILI SE? Igor Kojić se oglasio prvi put nakon spekulacija da se razvodi od Severine (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ igorkojic

Već mesecima Igor i Severina Kojić, kao i njihov bračni status, jedna su od intrigantnijih tema domaćim medijima. Da li je razvod Severine i Igora definitivan još nije poznato, a sada je sin Dragana Kojića objavio fotografiju koja je zaintrigirala kako ceo internet, tako i celokupnu javnost. 



Iako nema zvanične potvrde da je braku Severine i Igora Kojića došao kraj, činjenica je da mnoge stvari bude sumnju da među njima postoje problemi. 

O neverstvu fatalne pevačice ne prestaje da se piše, a nagađalo se da je njen novi izabranik Tomislav Voštinić, mladi vinar  iz Graberja Ivanićkog. Međutim, on je te navode demantovao i istakao da je sa pevačicom u isključivo prijateljskim odnosima.

Do sada se ni Igor, kao i Severina, nisu oglasili povodom glasina o njihovom odnosu, a Kojić je rešio da napravi presedan i pošalje veoma intrigantnu poruku preko svog Instagram naloga, a mnogi su u komentarima naslućivali da je ovaj dvojac zapravo izgladio odnose.

– Raspravljati o poluistinama je poput ubijanja komaraca na obrazu. Možda ih ubijete ili ne, na kraju je sigurno samo to da ćete se ošamariti – napisao je on ispod svoje nove fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz