Pretraži

POMIRENJE NA POMOLU? Evo gde Duško Tošić provodi vreme nakon porodične drame!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Ta zabrana važila je mesec dana, a u tom periodu, fanovi su mogli da čitaju razne spekulacije kada je brak ovih supružnika u pitanju, poput onih da je fudbaler pronašao drugu ljubav.

Screenshot: Youtube/Sport Klub

Screenshot: Youtube/Sport Klub

 

Ipak, nešto kasnije saznalo se da je Duško vreme provodio u Istanbulu, gde je radio na svojoj karijeri fudbalskog menadžera, a kako se pisalo, on je ostvario uspešan ugovor sa turskim klubom Kasimpaš.

Kako je Tošić sada viđen u našoj prestonici, jasno je da se vratio u Srbiju, a sada je otkriveno i gde živi poznati fudbaler od isteka zabrane prilaska pevačici.

Njega su mediji "upecali" upravo ispred porodične kuće na Dedinju, dok je u večernjim satima ulazio u garažu. 

Iz toga i sledi zaključak da i dalje stanuje sa suprugom Jelenom i naslednicama Atinom i Nikom, te da šuškanjima „na taj račun" nema mesta.



S obzirom na to, čini se da par rešava nesuglasice, a tome ide u prilog i činjenica da je Jelena za Dan zaljubljenih dobila brojne ruže, za koje su mnogi protumačili kao gest njenog supruga.

Podsetimo, Jelena i Duško su u braku od 2008. godine, a često se pisalo da imaju problema u braku. Da li će i ovo prebroditi i postati još jači, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz