Pretraži

„POLJUBAC JE MOŽDA UTICAO NA NAŠ PLASMAN“: Ljupka i Davor o IDJShow-u i njihovom odnosu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Oni su najpre dobili pitanje da li su zadovoljni svojim učešćem u IDJShow-u, a oboje su se složili da jesu i da su postigli i više nego što su očekivali:Jesmo, iskreno i prezadovoljni. Nije moglo da ispadne bolje od ovoga – rekla je Ljupka, a Davor se nadivezao:

Možda smo nekim nastupima više zadovočjni, nekim malo manje – rekao je Davor.

Oni su potom otkrili i koji su im, prema njihovom mišljenju najgori i najbolji nastupi:

Moj najgori nastup bio je za ulazak u top 24, kada sam sama pevala pesmu od Breskvice. Najbolji je, bez ikakvih sumnji, sa grupom 4YU – poručila je Ljupka.

Što se tiče muškog benda, Davor ističe da su im svi nastupi bili dobri, ali da je najmanje zadovoljan izvezdbom numere "Tuturutu".

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Ne bih pričao o celom bendu, ali znam a sam ja tad bio energetski jako loš tog dana. Scenski najbolji nastup je definitivno sa Ljupkom, a vokalno kada smo pevali "Kilometre" – iskren je ovaj Davor.

Kako još uvek svi pamte da, kada su nastupali zajedno Arsovska i Davor su razmenili poljubac, upitani su da li misle da im je njihov odnos doneo lajkove i bolji plasman:

Kandidati su se složili da jeste i objasnili:

– Mislim da smo u Makedoniji još uvek u trendingu, možda je i uticalo to što smo se poljubili, ali svakako je nastup bio vrlo dobar – zaključili su oni.

Da li su naši učesnici, nakon poljupca, spremni da zbog dobrog marketinga odu i korak dalje, šta kažu o bivšim partnerima i da li planiraju ozbiljnu vezu saznajte u novoj epizodi emisije "Quiz":

 

 

 

 

 

saznajte u novoj epizodi emisije "Quiz":

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz