Pretraži

Radila u restoranu brze hrane, živela u zapuštenom apartmanu, pa postala milionerka: Popularna influenserka za 7 godina zaradila čitavo bogatstvo

Showbiz
0
polina nioli
Foto:Printscreen/Instagram:nioly

Popularna influenserka i milionerka za samo sedam godina od rada u restoranu brze hrane došla do života u kom troši desetine hiljada dolara dnevno.

„Hajde da vidimo koliko potrošim za dan kao new many milioner“, početak je samo jednog od videa poznate influenserke koji se završava cifrom sa nekoliko desetina hiljada dolara.

I premda zvuči kao san ili život ćerke nekog poznatog biznismena ili tajkuna, zapravo je reč o devojci Polini Nioli koja je do pre nekoliko godina nije imala novca ni za salatu od 10 dolara, i koja je za sedam godina promenila svoj život iz korena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Polina Nioly Pushkareva (@nioly)

Ko je Polina Nioli?

Polina Nioli je poznata influenserka, a pored toga je i filmski producent, model, glumica i vlasnik brenda donjeg veša. Ona poseduje čak 5 firmi, i veliki broj zaposlenih, počevši od asistenta, do finansijskog savetnika, kao i ličnog kuvara.

Naime, nekada obična devojka iz Rusije, koja ima svega 27 godina uživa veliku popularnost na društvenim mrežama. Na Tiktoku ovu mladu influenserku prati preko 500 hiljada ljudi, dok na Instagramu ima čak 1,5 miliona pratilaca. Oni svakodnevno prate njene objave u kojima influenserka pokazuje kako uživa u svom bogatstvu.

Mlada influenserka redovno na svom profilu objavljuje klipove u kojima pokazuje kako troši ogromne količine novca, kako ruča u poznatim restoranima, posećuje najpoznatije svetske lokacije, i kupuje brendirane stvari. U jednom svom videu ona je čak izjavila da je u toku tog dana potrošila preko 30 000 dolara za dan.

Ona se takođe trudi da „razmazi“ svoju pordicu, pa im obezbeđuje da dožive iskustva za koja ranije nisu imali sredstava. Pored svega ona je čest gost na crvenim tepisima, a na svojim društvenim mrežama najčešće daje uvid u svet bogatih i poznatih ali daje i korisne savete za finansijski uspeh.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Polina Nioly Pushkareva (@nioly)

Kako je Polina Nioli zaradila bogatstvo?

Prema onome što ona izlaže na društvenim mrežama, svoj put ka bogatstvu ona je započela 2017. godine, kada joj je „dosadio prethodni život“.

Iako na početku svog puta nije imala ni novac, ni veze, čak ni velike šanse za uspeh, ona je, kako navodi, imala snažnu volju koja ju je na kraju dovela do uspeha.

Naime, ona je tokom 2017. godine radila u restoranu brze hrane u Rusiji i to u smenama od po dvanaest sati. Ona je tada živela u skromnom, poprilično zapuštenom i nefunkcionalnom apartmanu, koji je bio toliko nepraktičan, da je tuš kabina bila smeštena u kuhinji, budući da u kupatilu nije bilo mesta ni za šta više od jedne wc šolje.

 

@polina.niolyThis is an apartment where I started my business. It’s a small shared apartment in Russia where a lot of people live in tiny rooms. Everything was shared: kitchen, shower, sink and even toilet. My shower was in the kitchen. Imagine how scary it was being 20 year old girl taking shower in the apartment full of grown man. So you need to wake up at least 2 hours before your work to make sure that you have time for everything. After living here I swear I hate brown and orange colours. This apartment actually helped me to become a millionaire: so now I can work 17 hours a day without getting tired to make sure that I and my family are never going back to living in this conditions again.

♬ original sound – Polina Nioly

U trenutku kada joj je dosadilo siromaštvo i rad u brzoj harni influenserka je rešila da stvar uzme u svoje ruke, pa je dala otkaz, nakon čega je počela da radi kao menadžer društvenih mreža. Pokazala se  kao veoma uspešna u ovom poslu, pa su nakon nekoliko uspešnih projekata počele da se nižu preporuke, te je tako ubrzo došla do pozicije menadžera bloga.

Nakon pandemije 2021. godine ona je konačno uspela da se posveti svojoj firmi koju je osnovala 2020. godine, pa je tako ubrzo njen profil dobio dodatnih milion pratilaca.

Nakon toga ona otpočinje saradnju sa mnogobrojnim poznatim ličnostima, kao i sa poznatim brendovima, nakon čega započinje investiranje u filmsku produkciju.

@polina.niolyExact steps I did. Started with 0 help from anyone 💅🏻♬ Material Girl – Madonna

Saveti Poline Nioli za promenu života

Polina na svojim Instagram nalozima često priča o tome na koji način funkcioniše njeno povećanje prihoda, kao i na koji način ona organizuje svoj novac, a ovih pet saveta navodi kao ključ postizanja uspeha.

1.Uvek povećavajte svoj prihode – „Svakog meseca moram da zaradim bar nešto više nego mesec dana ranije. Ovo pravilo se pridržavam od 2019. godine, zato mi prihodi rastu tako brzo“

2.Uključivanje u različite aktivnosti koje će stimulisati vaš mozak, nebitno da li je u pitanju neki sport, hobi ili umetnost, bitno je da imate dodatnu aktivnost, a što više aktivnosti, to bolje.

3.Morate da naučite da brzo donosite svoje odluke – „Kad dođem na neku ideju – odmah radim na tome. Naravno, neke od ideja ne funkcionišu. Ali kada ne trošite vreme na čekanje i preterano razmišljanje, vi delujete i povećavate svoje šanse za uspeh“

4.Sav posao koji ne morate vi da radite prebacite na nekog drugog, kako bi ste vi mogli da se fokusirate na bitne stvari.

„Delegiram sve što mogu. Imam dadilju za svog psa, imam kuvara, ne peglam i ne radim svoje kućne poslove. Potpuno oslobađam svoje vreme da radim i stvaram nešto novo.“

5. Obavezno unapred isplanirajte sve što želite da radite i pridržavajte se tog plana.

„Zapišem apsolutno sve što treba da uradim i napravim jasan plan. Svaki dan imam najmanje tri obavezna zadatka. Na kraju meseca sve to sastavim, analiziram svoje rezultate i napravim novi plan. Ovo mi pomaže da se fokusiram na trenutne ciljeve i da me ne ometaju manje prioritetni zadaci“, objasnila je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Polina Nioly Pushkareva (@nioly)

Polina Noli – osveta dečku

Premda je Polina Nioli sama po sebi veoma zanimljiva i ima neverovatnu priču, jedan njen klip je svojevremeno privukao veliku pažnju na društvenim mrežama, a to je priča o tome kako se osvetila deču.

Naime, kako ju je svojevremeno dečko ostavio kako bi se posvetio karijeri, ona je sada objavila video na Tiktoku.

„Raskinuo je sa mnom jer želi da se usredsredi na karijeru, a ja sada izlazim s vlasnikom njegove firme. Osvetu treba poslužiti hladnu“, rekla je ona u videu koji je privukao veliku pažnju.

„Moćan potez. Ti si moja inspiracija“, bio je jedan komentar, dok je drugi glasio:

„Zanimljivo je to što si uradila. Međutim, ja postavljam jedno pitanje. Da li si s vlasnikom firme samo zbog novca“, bio je komentar na koji je ona odmah odgovorila.

„Dragi moji, zarađujem milione i imam svoju kompaniju sa 100 zaposlenih. Da li treba da izlazim s nekim ko je lošiji od mene? Ne, hvala.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Polina Nioly Pushkareva (@nioly)

Polina Nioli – Istina ili prevara?

Polina na Tiktoku i na Instagramu ima čak 15 kanala na različitim jezicima, uključujući i jedan na srpskom. Iako njen rad prati veliki broj ljudi, 2022. godine su se pojavile priče o samopromociji, tačnije, navodi da ona lažira svoje bogatstvo.

Naime, kako se pisalo još pre dve godine kada su se pojavila „šuškanja“ o prevari, neki njeni saradnici su se oglasili sa optužbama da je Polina pred bankrotom. Oni su isticali da troši pare koje nema, kao i da jedva uspeva da sebi obezbedi luksuzan život koji pokazuje na Instagramu.

Osim toga, navodi da je ona i glumica takođe su osporeni, uz obrazloženje da je igrala u samo jednom ruskom, i dva američka filma od kojih su svi veoma loše ocenjeni, a njene uloge su bile izuzetno male. Sa druge strane, u opisu njenog Instagram profila i ne stoji da je glumica, već samo da je filmski producent.

Njeni saradnici su inače banovani sa Wikipedije nakon što je trebalo da se objave stranice o njenom životu, s obzirom da je utvrđeno da je u pitanju samopromocija.

Ipak, i ako se tada pričalo o njenom skorijem bankrotu i propadanu, dve godine kasnije ona i dalje osvaja društvene mreže, i dalje živi istim načinom života i još uvek troši velike svote novca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Polina Nioly Pushkareva (@nioly)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz