Pretraži

Policija uhapsila osumnjičene za ubistvo repera Jang Dolfa

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Young Dolph

Prema pisanju medija, Džastin Džonson i Kornelijus Smit su trenutno u pritvoru zbog optužbi za ubistvo prvog stepena i krađu imovine između 10.000 i 60.000 dolara.

Pored toga, Smit je takođe optužen za pokušaj ubistva prvog stepena, jer tužioci tvrde da je pokušao da puca u Dolfovog brata u istom incidentu u kojem je ubijena rep zvezda.



Smit, koji je već bio osumnjičen za ubistvo Janga Dolfa, takođe je optužen za nedozvoljeno nošenje oružja i upotrebu vatrenog oružja u nameri da počini krivično delo.

Podsećamo, u novembru je reper Jang Dolf, rođen kao Adolf Robert Tornton Mlađi, ubijen iz vatrenog oružja u svom rodnom gradu Memfisu, dok je bio u prodavnici i kupovao kolačiće.

Nakon njegove smrti, brojni njegovi fanovi odali su počast njegovom liku i talentu, dok je porodica nastradalog repera izdala saopštenje u kojem su opisali bol koju osećaju.

  • Ne postoje reči koje u dovoljnoj meri izražavaju bol koji osećamo. Gubitak Dolfa zauvek menja naše živote.Jedino što nas teši je saznanje da on ostavlja nasleđe koje odražava njegovo srce. Srce koje je bilo za njegovu porodicu. Srce koje je bilo za ljude – napisala je porodica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz