Pretraži

Pokazala trudnički stomak: Nakon tajnog venčanja, slavna glumica na poseban način podelila najlepše vesti (VIDEO)

Showbiz
0
Vanesa Hadžins
Screenshot: Instagram/vanessahudgens

Poznata glumica Vanesa Hadžins, nakon što je sve šokirala tajnim venčanjem sa profesionalnim bejzbol igračem Kolom Takerom, sada je oduševila na dodeli Oskara, prošetavši svoj trudnički stomak.

Pre tri meseca fanove su iznenadile fotografije sa tajnog venčanja glumice Vanese Hadžins, zvezde filma „High School Musical“ i profesionalnog igrača bejzbola Kola Takera.

Tom prilikom na „X“-u (bivši Tviter) pojavila se fotografija na kojoj Vanesa pozira na plaži bosa u ležernoj beloj haljini, nakon čega je ubrzo postalo jasno da je glumica izgovorila sudbonosno „Da“.

Izgleda da njihova veza sada ide korak dalje, a sve se otkrilo na ceremoniji dodele Oskara. Naime, ona je na ovom događaju zablistala u dugoj crnoj uskoj haljini dugih rukava, a kao poseban detalj istakao se njen trudnički stomak koji je jasno stavio do znanja da je glumica u poodmakloj trudnoći.

 

@la.repubblica Sorpresa agli Oscar 2024. L’attrice Vanessa Hudgens, co-conduttrice del pre-show, è incinta e ha mostrato per la prima volta il pancione sul red carpet. È il suo primo figlio, con il marito Cole Tucker. video @theacademy #vanessahudgens #oscars #oscars2024 ♬ suono originale – la.repubblica

Odmah nakon objavljivanja fotografija sa ceremonije, glumicu je dočekalo mnoštvo komentara fanova koji joj čestitaju želeći joj svu sreću.

Podsećamo, Vanesa i Kol zajedno su još od 2020. godine, a vezu su ozvaničili su ove godine na Dan zaljubljenih, kada su na svojim Instagram profilima objavili zajedničku fotografiju. Diznijeva zvezda je u oktobru prolsavila devojačko veče sa svojim najbližim prijateljicama, a mnogi su ostali šokirani nakon što je otkriveno za kakvu tematiku ove proslave se odlučila Vanesa.

Naime, u duhu sezone Noći veštica, ona se odlučila da tematika njene devojačke večeri bude – sahrana!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz