Pretraži

POKAJAO SE ZBOG PREVARE I MOLIO JE ZA OPROŠTAJ: Otkriveni novi detalji raskida Šakire i Pikea, ovo niko nije znao!

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/Shakira

U pitanju je osvetnička numera u kojoj se kolumbijska pevačica osvrnula na svoj rastanak s fudbalerom Žerarom Pikeom, s kojim je provela 12 godina i dobila sinove Milana i Sašu, a "potkačila" je i Klaru Čiju Marti, studentkinju s kojom ju je varao, i Pikeovu majku Monserat Bernabeu.Ova pesma privukla je mnogo pažnje svetske javnosti, a na platformi YouTube je spot za BZRP Music Sessions #53 pregledan više od 18,4 miliona puta.

Publika se naslađuje osvetničkim stihovima i još više interesuje za detalje raskida koji je u aprilu 2022. iznenadio svet, a nedavno je otkriveno i da je Pike pokušao da se pomiri sa Šakirom.

Međutim, sada je javnost saznala i mnogo više od toga…

Naime, u jednom trenutku Šakira peva "Neću se miriti s tobom, ni da mi plačeš, ni da me moliš", a sada ispostavilo da Kolumbijka nije pričala hipotetički.

Pike je zažalio što ju je ostavio i odlučio da ponovo pokušaju – rekao je za Marca Magazine novinar Đordi Martin, koji je detaljno pratio njihovu vezu duže od decenije. 

– Od ljudi bliskih Šakiri čuo sam da su raskinuli u aprilu prošle godine.

 

 

Međutim, Žerar Pike je navodno vrlo brzo uvideo da je napravio grešku, pa je rešio da proba da se pomiri sa majkom svojih sinova Milana i Saše, međutim, uzalud. 

– Mesec dana kasnije se pokajao i vratio se kući, ali nije im uspelo i odlučili su da se definitivno raziđu. Klara je do tad bila u igri – rekao je Martin.

On tvrdi i da je Pike i ranije varao Šakiru i da mu je ona to opraštala, ali je ovog puta nešto bilo drugačije jer je pevačica shvatila da Klara Čija Martin "nije samo još jedna u nizu".

Inače, nedavno je otkriveno i kako je Šakira shvatila da je fudbaler vara.

Pisalo se da je Kolumbijka unajmila detetkiva da prati Žerara Pikea i pronađe dokaze za njegovu neveru, a šuškalo se i da je zatekla svog dragog u krevetu s mladom studentkinjom i hostestom.

Ipak, nedavno je otkriveno da je sve počelo od – jedne tegle džema.

Prema pisanju španskih medija, nakon jednog od svojih brojnih putovanja zbog poslovnih projekata, Šakira je došla kući i htela da se zasladi džemom. Ona, inače, obožava ovaj voćni namaz, koji Pike nikada ne jede. Međutim, pevačica je otvorila frižider i u njemu videla da je neko jeo njen džem!

Tada joj je bilo jasno da u kuću dolazi druga žena.

Štaviše, odmah nakon raskida s Pikeom, Šakira je u spotu za pesmu "Te Felicito" imala referencu na taj trenutak, kada je vidimo kako otvara frižider i u njemu vidi glavu Ro Alehandra, s kojim je snimila ovu pesmu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz