Pretraži

POJEDINI SU SE VEĆ ISTAKLI: IDJCoachevi podelili utiske o prvim kandidatima

News
0
Foto: IDJTV

Nataša, Darko i Relja odlučili su da naprave pauzu, koju su iskoristili da uz ručak prokomentarišu dosadašnje kandidate.


– Ima par kandidata baš dobrih po meni. Ne znam Nataši kako se čini sve to – prokomentarisao je Darko, a Nataša je dodala:

Prvo mi je jako prijatno, drugo, nekako mi se jasno odvajaju ljudi, nisam imala dilemu. Imam dve devojke koje su mi baš dobre, na jednu sam htela da stavim veto, ali milslim da je dovoljno dobra da će proći i bez toga – priznala je Nataša.

– Mislim da su muškarci malo slabiji za sad – rekao je Darko, a Nataša i Relja su se složili:

– Nemamo još uvek dobrog muškarca – dodao je Relja.

Nataša je potom priznala da uživa u društvu ostalih članova žirija, ali da se, baš kao i kod takmičara, i kod IDJCoach-eva oseća takmičarski duh.

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV

 

– Baš mi je velika čast i veliko zadovoljstvo što sam u takvom društvu kada je žiri u pitanju. I Relju i Darka izuzetno respektujem, Relju kao koelgu, a Darka kao producenta i autora mnogih pesama, između ostalog je on moj glavni saradnik na novom albumu, tako da je ovo jedan divni nastavak naše saradnje i druženja. Ako me pitate da li oseća takmičarski duh i između nas – ja osećam! Bojim se da mi ne uzmu neke koji se meni sviđaju! Boriću se za svoje! – rekla je kros smeh Nataša i dodala:

– Apsolutno sam spremna da pronađemo novu IDJ zvezdu!

Prvu epizodu druge sezone IDJShow-a možete pratiti ovde:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News