Pretraži

„POJEDINE DEVOJKE SU POKUŠAVALE DA NAM RASTURE VEZU“: Seksi o odnosu sa Anastasijom, reper priznao i da li je ljubomoran (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Seksi i Anastasija već duže vreme uživaju u ljubavnom odnosu, o čemu su sada detaljnije govorili.



Kako je reper otkrio, iako im je lepo u vezi, postajale su pojedine osobe koje su pokušavale da ih razdvoje:

Postojale su neke koje su se meni javljale i koje sam ja valjda pratio na mrežama, ali ne treba mi to da mi neko pravi neprijatne situacije. Dešavalo se da mi neke ribe sa kojima se nisam ni čuo prave scene kao da se znamo dok ja sedim sa Anastasijom i gledamo nešto. Takve poruke namerno devojka šalje jer zna da u tom trenutku sedimo jedno pored drugog – rekao je Seksi, te poručio da, sa druge strane, njegovo okruženje podržava vezu sa Anastasijom:

Ja sam se zadivio koliko nas ljudi generalno podržavaju, posebno drugari koji inače ne vole ničije devojke – istakao je mladi izvođač koji je potom priznao da je ljubomoran u vezi.

Ljubomorniji sam. Skoro smo čekali taksi, ona je bila okrenuta ka ulici, ja sam je pomerio jer šta ima ko da gleda njenu pozadinu, to ja treba da gledam – našalio se Relja.

Pogledajte novo izdanje emisije Quiz i saznjate koje poklone je Seksi dobio od Anastasije i kome više pišu na društvenim mrežama:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz