Pretraži

„POJAVIO SE U MEČKI“: Cvija i THCF-ovci otkrili sve o njihovom upoznavanju i novom duetu koji pripremaju (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Poznati dvojac i izvođač nakon gotovo 15 godina ponovo će ukrstiti glasove, što je izazvalo opšte oduševljenje kod publike.



Bore je otkrio kako je do saradnje došlo, kao i to da je Cvija bio inicijator njihovog ponovnog ujedinjenja.

Cvija je imao jednu sjajnu ideju za jednu vrhunsku pesmu i onda nas je pozvao da mu gostujemo što nama nije ništa strano zato što smo mi sa Cvijom sarađivali još daleke 2008. godine, pre 15 godina, ako ne i 16, tako da tek se zagrevamo.

Oni su kroz šalu istakli da su i ranije želeli da snime numeru, ali da do toga nije došlo jer nisu imali pravu pesmu.

Tražili smo pesmu, pravi trenutak. Cvija je najjači, on je nama slao par puta neke pesme, nisu nam legle realno, ali bio je uporan i meni se to mnogo sviđa kod mog imenjaka i na kraju kad je poslao ovu mi smo bili u fazonu to je to, idemo, na keca. Nismo želeli da dođemo u situaciju da ga odbijamo jedan, drugi, treći put – rekao je Stefan.

Njih trojica su otkrili i kako je izgledao njihov prvi susret i upoznavanje i kako je došlo do te prve saradnje još na početku Cvijine karijere.

Jako zanimljivo. Mi smo tada već imali jedan album iza sebe snimamo "Majmun idzuo", pojavljuje se Cvija sa Reljom Popovićem, tada Drimom, i ne znam ko je još tu bio treći i dolaze sa nekom mečkom, što kaže nekom starom, parkiraju se tu u kraju, sedamo u kafić, skroz poslovno kao radimo album, voleo bih da mi vi budete gosti. To je nama bilo mnogo gotivno i od tog dana do dana današnjeg gledamo kako čovek razvaljuje – ispričao je Bore.

A šta se to još dešavalo u svetu showbizz-a možete pogledati u novom izdanju IDJHot-a.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz