Pretraži

POJAVIO SE SNIMAK IZ ORDINACIJE: Breskvica povećala usne? (FOTO)

Showbiz
0
Screensot: Instagram/brrrreskvica

Breskvica je prethodne godine, kada je njenoj i Vojaževoj ljubavi došao kraj, dosta eksperimentisala kada je stil u pitanju.

Ona je najpre rešila da kosu ofarba u crveno, međutim, kada joj je ta frizura dosadila, ona je svoju dugu kosu skratila na paž, a zatim uradila afro lokne, koje su se veoma dopale njenim fanovima.



Najnovija promena imidža usledila je sredinom januara ove godine, kada je Breskvica je odlučila da se vrati na staro, pa je kosu ofarbala u tamno crveno dok su joj krajevi kose svetliji. Takođe, sada je skratila i šiške.

Inače, između tih brojnih promena frizura i boje kose, pojavile su se sumnje da je pevačica uradila i jednu estetsku korekciju na licu – povećanje usnana. Kako je razlika bila primentna, fanovi su se oglasili, a njihova mišljenja bila su podeljena. Iako su neki bili oduševljeni njenom promenom, bilo je i onih koji ipak preferiraju njen prirodni izgled.

A, sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak iz jedne privatne klinike na kojem se vidi da se Anđela definitivno podvrgla estetskom zahvatu povećanja usna.

Screenshot: Instagram/jolieklinika

Screenshot: Instagram/jolieklinika

– Ovog puta uživala je u minimalnim estetskim korekcijama – navodi se u opisu snimka.

Da li je Breskvica sada samo uradila korekciju na prethodno povećanim usnama ili je sada prvi put zapravo imala ovaj zahvat, nije do kraja objašnjeno. Ali, ono što je sigurno je da video nije od ranije, što se može zaključiti na osnovu njene boje kose.

Screenshot: Instagram/jolieklinika

Screenshot: Instagram/jolieklinika

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz