Pretraži

Pogledajte prvu reakciju grupe 4YU kada su čuli demo verziju pesme „Budalo mala“

Showbiz
0
Photo: IDJ

Ova pesma, koju su radili zajedno sa njihovim mentorom Darkom Dimitrovim, jedna je od najvoljenijih iz IDJShow-a, što dokazuje i činjenica da ona na Jutjubu ima 730.000 pregleda i nalazi se na 42. mestu u kategoriji najpopularnijih muzičkih spotova na ovoj platformi.



Publika je pesmu prvi put čula pre dve nedelje tokom emisije IDJShow, a momci iz sastava tada su imali prilike da premijerno pogledaju spot.

Međutim, grupa 4YU je sada, na svom zvaničnom Instagram profilu, objavila i snimak na kojem se vidi njihova reakcija kada su prvi put čuli demo verziju pesme.

Screenshot: Instagram/4yu.official

Screenshot: Instagram/4yu.official

 

Njihovo oduševljenje dok su slušali "Budalo mala" je svima bilo izuzetno interesantno, a fanove je posebno obradovalo to što su momci sve vreme pevali i nisu skidali osmeh sa lica.

U jednom trenutku je i Darko zapevao njihove stihove, a na samom kraju snimka oni su, kao prava ekipa se pozdravili, u poznatom stilu "svi za jednog, jedan za sve" a potom se i zagrlili.

  • Najjača ekipa, najjača pesma. Svaka čast. Koji osmesi i radost. Jako emotivno – samo su neke od komentara fanova koje je ovaj video veoma raznežio.

Ceo snimak možete pogledati OVDE.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz