Pretraži

„PODRŠKA SAM I NJOJ I BEBI“: Sergej Pajić iskreno o odnosu sa bivšom koja se nedavno porodila

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sergej Pajic

Naime, Sergej je ispoštovao temu večeri – "all white" i pojavio se u beloj odevnoj kombinaciji, međutim detalj na njegovoj glavi privukao je svu pažnju publike.



Pevač je, kako smo imali prilike da vidimo, nosio belu kapicu od bisera koja se mnogima dopala.

  • Stvarno me dosta ljudi hvali, nisam znao da će biti tako dobar. Malo je ekstremnije ali izgleda da se ljudima sviđa – istakao je on.
Screenshot: Youtueb/MAC /Music Awards Ceremony

Screenshot: Youtueb/MAC /Music Awards Ceremony

 

Ovu priliku iskoristio je i da progovori o bivšoj devojci koja se porodila i otkrio da, iako dete nije njegovo, uvek će biti tu za nju.

–  Desilo se šta se desilo i ja sam rekao sve na tu temu. Mislim da je apsurdno da bilo ko misli da sam želeo da na takav način napravim karijeru jer nisam. Tu sam kao podrška i njoj i detetu ako treba – poručio je influenser.

Podsećamo, Pajićeva bivša devojka, influenserka Sandra Dedijar, porodila se sredinom novembra, međutim, ispostavilo se da nije njegovo, te da je ona već bila u drugom stanju kada su uplovili u vezu. Za to, pisalo se tada, nije znala ni Sandra, a navodno se lekarima javila zbog bolova u bubrezima, a ispostavilo se da se u tom trenutku zapravo porađa. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz