Pretraži

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV NUMERA: Evo koliku kaznu predlaže tužilaštvo!

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/HAZZE

Naime, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv repera Uroša Radivojevića Numera, zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

Kako prenose mediji, predloženo je da sud okrivljenog, nakon održanog glavnog pretresa i sprovedenog dokaznog postupka, proglasi krivim, da mu izrekne kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i šest meseci, kao i da mu izrekne meru bezbednosti zabrane prilažavanja i komunikacije sa oštećenim u trajanju od tri godine.

Prema pisanju domaćih medija, okrivljenom reperu je stavljeno na teret da je krivično delo izvršio tokom 2020. i 2021. godine zaključno sa 22. oktobrom 2021. godine, tako što je u kontinuitetu vršio fizičko i psihičko nasilje nad bivšom vanbračnom partnerkom L.C.



Oštećena nasilje nije prijavljivala iz straha, a kao jedna od posledica zlostavljanja je i njeno hospitalno lečenje u Institutu za mentalno zdravlje dok su živeli zajedno.

Prethodno je, početkom januara, po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu od strane policijskih službenika PU za grad Beograd, PS Zvezdara Numero lišen slobode i saslušan u prostorijama tužilaštva.

Na saslušanju se, kako se pisalo, reper branio ćutanjem i rekao da u toj fazi postupka neće iznositi svoju odbranu.

Tako je sud prvobitno odredio Numeru pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, a u toku dokaznog postupka tužilaštvo je ispitalo oštećenu i šest svedoka, te je naložilo kombinovano psihološko psihijatrijsko veštačenje okrivljenog, kao i veštačenje oštećene.

Takođe, putem drugih dokaznih materijala, poput izveštaja lekara i prepiske mobilnim telefonom, tužilaštvo je došlo do saznanja da je U. R. izvršio i krivična dela u odnosu na još dve oštećene, koje će naknadno biti ispitane kako bi se utvrdilo o kom krivičnom delu se radi.

Podsećamo, sestra žrtve L.C. je javnost obavestila o zlostavljanju objavom na Tviteru, gde je navela da njena sestra godinama trpela nasilje.

Kako je tad napisala, njena sestra, koja inače pati od depresije godinama unazad, bila je žrtva popularnog repera, zbog čega je čak želela sebi i da oduzme život.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz