Pretraži

„POČNI DA JEDEŠ“: Zvezda serije „Squid game“ zabrinula fanove svojim izgledom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Netflix

Naime, Hojeon Jung, javnosti poznata kao Kang Sae-Byeok iz južnokorejske serije "Squid game"otkrila je da je smršala čak osam kilograma za 10 dana dok je radila promociju pomenute serije u Sjedinjenim Američkim Državama.

Glumica je nedavno objasvila nekoliko slika na svom Instagram profilu, koje su izazvale burne rekacije njenih kolega, poput Park Ju Hjun, ali i fanova. Svi oni, izrazili su zabrinutost zbog njene težine.

Screenshot: Instagram/hoooooyeony

Screenshot: Instagram/hoooooyeony

 

  • Molim te počni da jedeš. Volim vitke, ali izgedaš nezdravo. Previše mršava – glasili su pojedini komentari, a jednu obožavateljku naročito je zabrinula.

– Ne želim da širim negativnost, ali samo želim da kažem da me je fotografija na kojoj si u crnoj haljini naročito zabrinula. Znam da poznate ličnosti moraju da prate određene standarde lepote, ali molim te da počneš više da jedeš.

Takođe je otkriveno da se njena težina od 49 kg, na visinu od 176 cm, smanjila četiri kilograma ubrzo nakon izlaska serije "Squid game".

Tom prilikom oglasila se i sama glumica, koja je objasnila da zbog obaveza nije imala vremena da jede.



  • Nisam imala vremena da jedem. Previše sam smršala. Sva odeća koju sam nosila mi je postala prevelika nakon što sam stigla u Ameriku – priznala je ona i dodala:

  • Zbog koronavirusa se sve prebacilo na onlajn režim, pa nisam mogla da se naviknem na brzi tempo života. Izgubila sam osam kilograma za deset dana. Nisam mogla da jedem kada je serija iznenadno postala popularna. Nije reč o stresu, nego sam se jednostavno pogubila – zaključila je glumica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz