Pretraži

POČINJE VEĆANJE POROTE: Bliži se kraj suđenja između Amber Herd i Džonija Depa

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Law&Crime Network

U prethodnim nedeljama glumački par izneo je svoju stranu priče o navodnom nasilju koje se dešavalo između njih, a kao svedok pred sud je izašla i manekenka i bivša Depova devojka Kejt Mos.



Njihovi advokati takođe su dali završne reči, pa tako, advokatica Džonija Depa je istakla da Amber mora odgovarati za sve svoje iznesene laži, dok su, s druge strane, njeni advokati zaključili da je Džoni nasilnik, te da je to postalo jasno tokom ovog šestonedeljnog suđenja.

Depova zastupnica okarakterisala je Amberino svedočenje kao "lažno i neuverljivo", a sam glumac demantovao je da je bio nasilan prema Herdovoj.

  • U ovoj sudnici je samo jedna osoba zlostavljač, ali to nije Džoni Dep – zaključila je ona i podsetila na snimak u kojem Herd priznaje da je udarila glumca.
Screenshot: Youtube/ScreenSlam

Screenshot: Youtube/ScreenSlam

 

Sa druge strane, Amberin advokat podsetio je porotu na poruke između Džonija i njegovih prijatelja, u kojima im je glumac napisao da je želeo da povredi bivšu suprugu.

Nakon završnih reči, porota je počela da veća, a za sada još uvek nije poznato kada će doneti odluku, prenose američki mediji.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz