Pretraži

Počeo je izbor za top 12 najboljih kandidata prve sezone IDJSHOW-a

News
0
PROMO

Već dobro poznati tročlani žiri, Darko Dimitrov, Teodora Džehverović i Relja Popović imaju težak zadatak pred sobom, a to je da izaberu uži krug najboljih učesnika ovog šou programa.



Večeras nastupaju 24 izvođača sa različitim numerama i žanrovima muzike, ali samo polovina njih prolazi u narednu fazu takmičenja.

Većina njih se pripremala duži vremenski period za ovo veče. Raznovrsne koreografije, balade, brže pesme i rep numere biće prikazane u večerašnjoj emisiji i mnogi učesnici će dati sve od sebe da pridobiju simpatije IDJCouch-eva.

Iako su naše buduće zvezde do sada pokazale samouverenost i istrajnost u svom pevanju, ipak postoji velika tenzija i napetos, kao i ogromna trema jer su očekivanja od njih izuzetno velika.

Međutim, s obzirom na to da je svako od njih poseban na svoj način, oni će se potruditi  da budu profesionalni, pribrani i svesni svojih vokalnih sposobnosti i sakriće tu napetost koja je prisutna.

Ostanite uz nas do kraja emisije i saznajte, da li su vaši favoriti prošli i koji takmičari su po Vašem mišljenju zaslužili da budu odabrani u naredni krug takmičenja.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News