Pretraži

,,PLASTIČNE SU“: Evo kako izgleda pevačica koja je izvređala Hurricane (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Dragan Medaković

Takođe, usledio je negativan komentar "propale pevačice Karin Blumen", kako je na Tviteru prozivaju, na šta su mnoge naše javne ličnosti i reagovale.

Karin je na holandskoj televiziji devojke iz grupe Hurricane, odmah nakon druge polufinalne večeri, nazvala srpske predstavice „plastičnim i kao glumice iz filmova za odrasle“. 

Karin Blumen je holandska glumica i pevačica, ali i kabare umetnica zbog čega je njen fizički izgled u javnosti najčešće ispraćen jakom i upadljivom šminkom, kao i neobičnom kostimima po kojima se već dugo ističe.
 



Međutim, naše javne ličnosti nisu ostale suzdržane pa se Kaja Ostojić povodom ovoga i oglasila na svom Instagram storiju.

– Pročitah negde da su neki tamo ljudi iz holandskog šoubiza rekli da 'Srbija svakako nudi puno botoksa i silikona', aludirajući na naše predstavnice. E sad, kao neko ko već dugi niz godina živi u susednoj im Belgiji, moram da kažem da oni jesu sigurno 'zgranuti i šokirani' kad vide upadljivu i neospornu lepotu i glamur – napisala je Kaja.

– U tom, a i u mnogim drugim delovima Evrope žene sve manje liče na žene, izgledaju androgeno i ne libe se da drugu ženu nazovu 'ku*vom', jer nosi visoke štikle". Da, dobro ste čuli. E zato dragi moji, ja najviše na svetu volim svoju zemlju i jedva čekam da bude moćnija od njih kao što su joj žene lepše – zaključila je ona.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz