Pretraži

,,PLAŠIM SE IGLE“: Jelena Karleuša se vakcinisala u Ušću (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Jelena se pojavila u beloj elegantnoj odevnoj kombinaciji, tačnije u dugoj haljini i kožnoj jakni sa zlatnim detaljima. 

Pevačica je nakon vakcinacije sela da odmori, kako je i preporučljivo, pa je u razgovoru sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem priznala da se plaši igle i dotakla se svoje vegeterijanske ishrane.

  • Vrlo vodim računa kada je ishrana u pitanju – dodala je ona.


Podsetimo, JK je juče pozvala sve da se vakcinišu kako bismo mogli što pre da se vratimo načinu života pre pojave Covida-19.

  • Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv Covid-19, kako bismo se što pre vratili normalnom načinu života. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primer drugima, da se vakcinišem u 9 sati na novom punktu TC "Ušće", na Novom Beogradu – navela je ona.
Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Nakon što je pozvala sve da se vakcinišu Karleuša se suočila sa negativnim komentarima kako je to uradila zbog materijalne koristi, te je rešila da im odgovori.

  • Zbog zdravstvenih radnika, zbog svih umrlih i teško bolesnih, zbog umrlih trudnica, zbog normalizacije života koristim popularnost koja je očigledno ogromna da činim prave stvari i spasim živote – napisala je na Instagramu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz