Pretraži

„PLAKAO SAM KAO DETE“: Ovako je izgledao prvi susret Marka Miljkovića sa ćerkicom Lanom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Poznato je da Marko i Luna redovno snimaju različiti sadržaj za svoj kanal na Jutjubu, a za novi video nisu izostavili ni rođenje njihove ćerke.



Marko je sada odlučio da zabeleži sve važne trenutke tog dana kada se Luna porodila, a snimanje je počelo čak i dan ranije, kada su on i Mia ispratili Lunu u porodilište.

On je snimio i trenutak kada su ga lekari obavestili da je ćerkica rođena i da je carski rez prošao u najboljem redu. Miljković nije krio ni suze ni smeh, a ubrzo potom uputio se u porodilište kako bi posetio suprugu i tek rođenu bebu.

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

 

Možda i najdirljivija scena je kada je Marko ušetao u apartman u kojem je Luna ležala sa bebom, kao i njegovu prvu reakciju kada ih je ugledao.

Pa to je Luna, to je Đogani, to nije Miljković, ljubi je tata, rodila mi moja žena drugo žensko, plakao sam kao malo dete. Ljudi razmnožavajte se, nema lepšeg osećaja na svetu. Došao sam da vidim svoju nasledicu Lanu i moju Lunu. Hvala ti Bože na svemu i što je sve proteklo u najboljem mogućem redu – rekao je Marko.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz