Pretraži

PALO POMIRENJE?! Sajsi MC i Karleuša snimaju duet?

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ karleusastar/ sajsimcofficial

Naime, Jelena Karleuša je 2016. godine trebalo da izbaci duet sa Ivanom Rašić, reperkom poznatijom kao Sajsi MC, međutim, zvanična verzija zajedničke pesme nikada nije ugledala svetlost dana, jer su njih dve oštro zaratile. 

Razlog njihove svađe je taj što je Ivana u istom periodu snimila i duet sa još jednom muzičkom zvezdom, Severinom, što je Karleušu izuzetno naljutilo, te je odlučila da odustane od njihove saradnje. Nakon toga je kontroverzna pevačica odlučila da numeru ,,Lokal Beogradizam" koja je prvobitno trebalo da bude duet, snimi sama. 

Ono što je javnost ostavilo u šoku jeste tekst same pesme, jer je u nekom trenutku na Internetu isplivao demo snimak, a za koji se i dan danas tvrdi da se ne zna kako je ugledao svetlost dana, te i da je u pitanju lažna verzija.

Međutim, sada je Jelenin dugogodišnji prijatelj i saradnik, Zoran Birtašević, zagolicao maštu svojim najnovijim storijem. On je podelio video iz studija, gde je cela ekipa na okupu, dok Jelena u gluvoj sobi peva. Ne bi to bilo čudno, s obzirom na to da muzička diva već uveliko sprema svoj naredni studijski album, na koji publika čeka već godinama, no osoba koja je označena na samom storiju je i pomenuta reperka, te su pevačice izgleda zakopale ratne sekire i odlučile da svoju kolaboraciju ipak sprovedu u delo. 

Pomenuti video možete pogledati u nastavku: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sajsi MC i JK se pomirile i snimaju duet?

@ estrada.srbija је поделио/ла објаву дана 21. Окт 2020. у 3:04 PDT

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz