Pretraži

PALE TEŠKE OPTUŽBE: Džastin Biber ponovo u centru skandala (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Drama između Tejlor Svift i producenta Skutera Brauna se proširila na celu muzičku industriju, te su mnoge poznate ličnosti rešile da iskažu svoje mišljenje o ovoj temi i da izaberu stranu.

——————– Sponsored ——————–

Međutim, ovaj skandal se sada odrazio i na Džastina Bibera, jer javnost nije zadovoljna što je slavni pevač stao na stranu producenta, pa mnogi ističu da ni on nije svetac kakavim se u poslednje vreme predstavlja.

Svoje mišljenje o ovoj temi je dala i Ema Portner, njegov koreograf i igračica na Purpose turneji. Ona tvrdi da je za svoj mukotrpan rad dobila nisku platu, dok je on zarađivao milione.



– Dala sam ti moje naivno telo, kreativnost, vreme i trud. Dva puta. Za rad na kojem si ti zaradio milione, dok ja nisam zaradila ništa. Nula. Manje od minimalca za sate koje sam uložila. Nisam mogla da priuštim ni hranu. Morala sam da brišem pod studija, kako bih vežbala. Način kojim ponižavaš žene je sramotan. Nastavljaš da sarađuješ sa izvođačima koji su jako problematični.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Jun 1, 2019 at 3:32pm PDT

Ema je na kraju optužila pevača i da je homofob i to zbog crkve i vere koju sve češće promoviše.

– Redovno ideš u crkvu koja ne podržava LGBTQ+ zajedinicu. Tvoja kompanija je unajmila lezbejku da igra u tvom spotu i da osmisli koreografiju za tvoju turneju. Kako se osećaš zbog toga? Lezbejka ti je pomagala za malo para, dok si ti odlazio u crkvu koja osporava moje postojanje.

Džastin Biber se još uvek nije oglasio povodom ovih optužbi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz