Pretraži

,,PA TO VIŠE NIJE GENETIKA“: Nataša Bekvalac otkrila tajnu savršenog izgleda (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Za početak razgovora Nataša nam je otkrila da li je ovo bio veliki izazov za nju s obzirom na to da ovo nije stil muzike kojom se ona bavi.

– Svaka vrsta izazova meni nije strana, pogotovo kada si negde u sigurnim rukama, kao što sam ja imala osećaj da ovde jesam, gde nema mesta ni za kakvom negativnom emocijom ili ne daj Bože nekom konkurentskom, nego ono kada ti neko samo bustuje samopouzdanje, jer si prosto na njegovom terenu – istakla je ona.



Nataša ne krije da je brzo pristala na ovu saranju i da joj je tekst i te kako probudio neke jake emocije, samim tim je i istakla da je pesma vrlo emotivna. 

Takođe, kada je u pitanju ova pevačica, često se na društvenim mrežama komentariše njen fizički izgled, pa smo ovom prilikom želeli da saznamo i u čemu je njena tajna sjajne figure.

Pa to više nije genetika (smeh). To je puno rada, za sada još uvek kampanjskog, ali sada vidim da mi ni to više ne vredi budući da za mesec ipo dana punim 41. godinu. Imam sreće što sam do 30. godine živela bukvalno kao beba, od 30. do 40. nisam bila baš predobra, ali sačuvala sam se u toj najranijoj mladosti pa moja koža ne pamti toliko puno stresa koliko sam ga stvarno imala – otkrila nam je ona.

Večeras od 20 časova imaćete prilike da ispratite poslednju emisiju IDJHOT-a u ovoj sezoni, i tom prilikom saznate najzanimljivije stvari iz života poznatih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJTV (@idjtv.official)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz