Pretraži

OVOG PUTA STVARNO?: Grupa „Hurricane“ se raspada, otkriveni i detalji razlaza?!

Showbiz
0
Hurricane

Vest da tri pevačice Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić navodno uskoro planiraju da se raziđu obišla je internet, a kako su Uraganke nedavno objavile novi hit sa Teodorom Džehverović "Kontroverzne", fanovima je bilo teško da poveruju u istinost tih informacija.



Međutim, već neko vreme kružile su spekulacije kako odnos među devojkama i nije baš najbolji, a par puta su Uraganke nastupale bez Kneževićeve. Ono što su fanovi još primetili je i da je Ivana nedavno proslavila rođendan bez Sanje i Ksenije, što je samo dodatno podgrejalo sumnje da nešto među njima ne štima.

A, sada je izvor blizak grupi rekao za domaće medije da one ne mogu više da rade zajedno, te da žele da nastave muzičku karijeru, ali solo, kao i da je "bilo samo pitanje vremena kada će se ovo i desiti".

– Njih tri jednostavno više nisu mogle zajedno da izdrže. U pitanju je sudar tri potpuno različita karaktera koji su i te kako uticali na celu atmosferu u grupi – reako je izvor blizak Sanji, Ivani i Kseniji, pa dodao:

Screenshot: Youtube/Hurricane

Screenshot: Youtube/Hurricane

 

 Imaju ugovor sa menadžerom do septembra i onda su odlučile da ga ne obnavljaju. Generalno se njih tri nisu najsjajnije slagale, pa je to i uticalo da posao ne funkcioniše najbolje i da dođe do razdora među njima. Za tri meseca će "Hurricane" grupa biti prošlost i one će se oprobati u solo karijeri – rekoa je taj izvor za Blic.

Mnoge će ova informacija rastužiti jer su, posebno među mlađom publikom, devojke vrlo popularne. 

Takođe, svi pamte njihov hit "Favorito", koje su snimile pre dve godine i koji ih je proslavio, a ne može se zaboraviti i njihov nastup na Evroviziji 2021. godine, kada su devojke nastupale sa pesmom "Loco, loco" i pridobile simpatije čitave Evrope.

Uraganke se ovim povodom još uvek nisu javno oglasile, te ostaje da pratimo situaciju i vidimo d ali će do ove promene zaista i doći.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz