Pretraži

Ovo su vesti koje su obeležile januar 2022. (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot Instagram

Poznati su davali dosta materijala pripadnicima sedme sile, koji su od početka 2022. brujali o skandalima i događajima koji su privukli veliku pažnju kako domaće, tako i svetske javnosti.

Vest o Novaku Đokoviću, koji nije mogao da učestvuje na Australijan Openu, odjeknula je kao bomba. Ovaj skandal izbio je nedavno i dalje u medijima ne jenjava. Ova vest je obeležila početak godine. 



Mnoge je šokirala vest da su raskinuli jutjuber Baka Prase i njegova devojka Anja Blagojević. Nakon što su obrisali sve zajedničke fotografije sa svojih Instagram profila, Baka je javno sa svojim pratiocima podelio vest da su definitivno stavili tačku na njihovu vezu. Ipak, postoje spekulacije da su oni ovo uradili kako bi privukli pažnju s obzirom na to da su nekoliko dana kasnije viđeni u jednom beogradskom restoranu kako ručaju i delovali su, kako mediji prenose, veoma blisko. Da li su oni zaista raskinuli ili je ovo samo jedan način da se mediji privuku, ostaje nam da saznamo.

Pevačica Jelena Karleuša izazvala je pravi haos u javnosti kada je svog muža Duška Tošića optužila za zlostavljanje u porodici. Kao bomba je odjeknula vest da se policija nalazi na njihovoj kućnoj adresi i da je kako mediji prenose Duško ošamario Jelenu. Pisalo se i kako ovo nije prvi put da ga je ona prijavila za nasilje i da se to dogodilo 2020. godine, ali da je ova vest ubrzo prestala da bude glavna tema.

Uprkos svemu Jelena je skoro izjavila da kada je njen i Duškov brak u pitanju, to je za nju svetinja i nema nikakvog govora o razvodu.

Kada je reč o događajima i skandalima sa strane scene koji su se dogodili ovog meseca, više detalja saznajte u novom izdanju "IDJMash-a":

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz