Pretraži

Ovo su slavni parovi koji su se venčali u tajnosti!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Jedne od tih situacija su svakako i venčanja slavnih ličnosti, a u nastavku vam donosimo samo neke ljude sa javne scene koje su se odlučile na ovaj čin iznenada, u tajnosti i bez medijske pompe.

  • Najpoznatiji par na domaćoj sceni koji je nedavno stao na ludi kamen i rekao sudbonosno ,,da" su upravo Luna Đogani i Marko Miljković. O njihovom venčanju se danima pisalo pre nego što su oni to zapravo i uradili, da bi iznenada par rekao da je obavio ceremoniju van kamera i medija, jer su želeli da ovaj magičan trenutak imaju samo za sebe. Na slavlju su bili samo kumovi, bez roditelja, a par je najavio i svadbu sa velikim brojem zvanica, kada prođe pandemija.

  • Jedan od takvih parova jesu i Arijana Grande i njen novopečeni muž Dalton Gomez. Par se verio u decembru prošle godine, a organizovali su malu proslavu za svega dvadesetak prijatelja i članova porodice, u krugu najbližih, jer "više nisu mogli da čekaju". 

– Sofi Tarner i Džoi Džonas

Pevač grupe Džonas braća i glumica Igre prestola tajno su se uzeli na maloj ceremoniji u Las Vegasu ubrzo nakon dodele Billboard muzičkih nagrada 2019. Imali su drugo, veće venčanje sa više prijatelja i porodice u Francuskoj nekoliko meseci kasnije.

– Majli Sajrus i Lijam Hemsvort

Posle desetogodišnje veze, pop zvezda i australijski glumac razmenili su zavete na intimnoj venčanoj ceremoniji održanoj u Tenesiju tokom Božića 2018. Za tajno venčanje Majli je nosila satensku haljinu brenda Vivijen Vestvud, međutim, par se nekoliko nekoliko meseci od ovog čina razveo i nastavio svako svojim putem. Ovaj dvojac je inače poznat po tome što im je odnos bio turbulentan, a pevačica je čak i posvetila nekoliko pesama Lijamu nakon razvoda. 

– Cardi B i Ofset

Reper Migosa javno je zaprosio vlasnicu hita Bodak Yellow, u oktobru 2017. godine, ali je otkriveno devet meseci kasnije da se par zapravo uzeo na ceremoniji u septembru te godine.

– Emili Ratajkovski i Sebastian Ber MekLard 

Glumica i manekenka udala se za glumca u opštini u Njujorku u februaru 2018. Vest je poprilično šokirala javnost, s obzirom na to da je stigla samo nekoliko nedelja nakon što je objavljeno da više ne živi sa svojim tadašnjim dečkom, muzičkim producentom Džefom Magidom.

– Mila Kunis i Ashton Kutcher

Nakon najave prve trudnoće, svi su brujali o potencijalnom venčanju Džeki i Kelso u stvarnom životu, koje su u tada popularnoj 70th Show seriji glumili Mila i Ašton, a njihova prva kolaboracija na filmu kao da je slutila da će se tako nešto desiti i u pravom životu, 2015. godine. 

– Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Uprkos svojoj sadašnjoj, relativno, javnoj ljubavi, dvoje glumaca bila su privatna oko svog venčanja 2012. godine. O njihovom venčanju se ne zna mnogo, ali zahvaljujući kolaboraciji sa "Marta Stjuart Venčanjima" poznato je da je glumica nosila Marčesa haljinu i da se sama ceremonija održala na plantaži u Južnoj Karolini.

– Bijonse i Džej Zi

Jedan od verovatno najslavnijih i najmoćnijih parova se navodno uzeo čak dva puta. Njihovo prvo venčanje je strogo čuvano, a dogodilo se 2008., međutim, šuška se da su zavete obnovili 2014. dok su bili na putovanju po Evropi. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz