Pretraži

OVO SU NAJVEĆI MODNI PROMAŠAJI NA DODELI ZLATNIH GLOBUSA: Naša glumica izdominirala, Hajdi Klum proglašena kraljicom kiča! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Profimedia

Kao i obično, crveni tepih je ponovo bio jednako zapažen koliko i sama ceremonija dodele, a mnoge poznate ličnosti – pre svega dame, oduševile su svojim modnim izdanjima.

Među onima o kojima se danas najviše priča je meksičko-američka glumica Salma Hajek, koja je blistala u dugoj, srebrnoj i poluprovidnoj Gucci haljini.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Ništa manje pažnje nije privukla ni naša glumica, voditeljka i manekenka Nina Seničar, koja se na crvenom tepihu pojavila sa svojim suprugom, glumcem Džejem Elisom, i u plišanoj crvenoj Dolce&Gabbana haljini zasenila sve prisutne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Međutim, bilo je i onih čija pojava nije oduševila javnost, već su, naprotiv, danas tema svetskih medija kao najveće modno razočaranje večeri. 

Hajdi Klum se pojavila se u mini haljini sa šljokicama i perjem koja je podsećala na kič Las Vegasa. Kako tvrde korisnici društvenih mreža, kombinacija šljokica i perja učinila je da Hajdi izgleda kao klizačica, a ne manekenka.

Foro: Profimedia

Foro: Profimedia

 

Selena Gomez nije bila ništa atraktivnija. U pokušaju da izgleda elegantno izabrala je crnu dugu haljinu, ali tu su bili čudni pufnasti rukavi koji su se završavali u ljubičastom šlepu, što je predstavljalo zbunjujuću kombinaciju. Haljina Selene Gomez izgledala je kao da su je pravila dva modna kreatora, a ne jedan.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

I Kvinta Branson nalazi se na listama najgore odevenih dama, međutim, čini se da ona ne mari za brojne negativne komentare na račun njene haljine s potpisom Christiana Siriana, budući da je kući otišla s nagradom za najbolju glumicu u kategoriji komedije ili mjuzikla za seriju "Abbott Elementary".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quinta Brunson (@quintab)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz