Pretraži

Ovo su muškarci sa javne scene koji su smuvali manekenke (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ minamilutinovic

Sigurno najpoznatiji par svojevremeno su bili Marko Jarić i Adriana Lima. Ovaj košarkaš je osvojio jednu od najlepših žena na svetu, koju je posle i oženio. Njihov brak nije opstao, a iz istog imaju dve ćerke. Kasnije se spekulisalo da se sportista viđao sa suprugom Ace Lukasa, Sonjom Vuksanović, što mnogi fanovi nisu mogli da prebole, jer smatraju i dan danas da Jarić neće moći da nađe lepšu i seksipilniju izabranicu od Adriane. 



Nedović Nemanja i Mina Milutinović stali su na ludi kamen prošle godine, a slike sa njihovog venčanja mnogi su šerovali na društvenim mrežama, a takođe su i proglašeni za jedan od najlepših i najskladnijih arova kod nas. Sva poslovna putovanja ih nisu razdvojila, a par je u emotivnom odnosu preko pet godina. 

Jovana Đorđević, a nekada Švonja, i njen suprug, fudbaler Filip Đorđević, su nekoliko godina u braku i imaju sina. Njih dvoje žive u Italiji, a kako se spekuliše u medijima, fudbaler se jako dugo udvarao manekenki i našao joj se u jako teškom periodu u životu, pa se tada i stvorila emocija između njih dvoje. 

Ko su ostali muškarci sa javne scene koji su uspeli da smuvaju naše manekenke možete pogledati u novom izdanju IDJMash-a u nastavku ili na našem IDJTV Youtube kanalu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz