Pretraži

,,OVO JE TAKMIČENJE U RIJALITI ŠOU FORMATU“: Sara Reljić otkrila za IDJTV kakve izazove ima na svetskom izboru za mis

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Saru su prethodno pozvali iz kompanije "Miss Yu" na kasting za takmičenje i izabrali je za predstavnicu Srbije, a ona je za IDJTV portal otkrila kako je došlo do toga, kao i koji su krijterijumi.

  • Ja sam prijatelj kompanije "Miss Yu" već nekoliko godina. Dobili su dopis, pozivnicu za takmičenje Miss Multiverse. To je Mis svestranosti, Mis sveobuhvatnosti bukvalno prevedeno naše. Iz kompanije "Miss You" su se setili mene. Naravno moja visina bi bila neprikladna za Miss World. Za ovo takmičenje visina nije problem. Četiri su baš niske, možda čak niže od mene. Za ovo takmičenje je samo potrebno da si predivna, prelepa i ispunjena osoba na svim poljima – rekla je ona.

Naša predstavnica ispričala je šta ju je izdvojilo od drugih devojaka i kakav je osećaj predstavljati Srbiju.

  • Ne mogu da odgovorim direktno, jer bi jako zvučalo prepotentno. Mislim da je Srbija stvarno prepuna pametnih, lepih i zgodnih devojaka. Recimo, to što pričam engleski jezik kao maternji, to što sam svestrana, to što imam držanje i sve što je potrebno da budem na jednom ovakvom svetskom takmičenju – istakla je pevačica i dodala:

  • Osećaj je fenomenalan. Ovde većina devojaka nije ni znala gde je Srbija, ni da postoji uopšte. Mislim da će ih Srbija definitivno interesovati posle boravka sa mnom.

Sara je priznala da priprema za odlazak na svetski izbor za Miss Multiverse bila vrlo intezivna, te je podelila šta joj je bio najveći izazov.

  • Spremili smo cat walk, tj. fashion walk, sve korake koje treba da izvedem kao misica na bini, zato što je ovo moj prvi izbor za mis. Ja ništa od toga nisam znala. To mi je bio najveći izazov i strah da li ću sve savladati. Ali moja kompanija je prezadovoljna sa mnom i stvarno su mi rekli da radim kao to radim godinama. To mi je bio najveći strah i njega sam prevazišla – objasnila je predstavnica Srbije.

Sara će svetu pokazati svoje talente na Punta Kani budući da ju je kompanija "Miss Yu" prijavila za takmičenje za multitalentovane ličnosti.

  • Što se tiče talenata, definitivno će to biti pevanje i beli dancing. Ne znam za druge devojke koji su im talenti, nisu ih još otkrili. Ja sam već nekoliko puta otpevala nešto i one su oduševljene – rekla je ona.


Reljićeva je nedavno stigla u Dominikanu, gde su je sačekale brojne obaveze, ali i test. Ona je otkrila kako izgledaju pripreme za takmičenje.

  • Naše takmičenje je počelo već od prvog dana. Rekli su nam da uvek budemo sređene. Već prvi dan smo imali doručak, IQ test, fotošuting i onda ekskluzivnu večeru. Raspored je gust. Išli smo u posetu filmskom studiju u kom ćemo možda nešto snimati. Stvarno smo zauzete, ali uz dobru energiju sve se stigne. Očekuju nas naravno mnogi izazovi uključujući i Survivor, last woman standing – ko je fizički najizdržljivija devojka, polufinale, finale, talenat, biznis plan itd – navela je.

Sara će na svetskom izboru za Miss Mulitiverse nositi haljine i bikini, koji su specijalno kreirani za tu priliku.

  • Rekli su nam da nosimo pastelne boje i bikini šou će biti bele boje. Za bikini šou mi je napravila kupaći Amaris specijalno za mene po mojim merama. Polufinalna haljina će biti od Daimond Victory Couture i finalna haljina Valentina Dukić. Oduzeće dah i kupaći i haljine – kazala je pevačica i naša misica.

Sara je progovorila i o konkurenciji i izdvojila svog favorita.

  • Što se konkurencije tiče, ovde su devojke prilično dobro raspoložene i nisu toliko skocentrisane da jedna drugu sputavaju. Nekoliko devojaka se izdvojilo po svom ponašanju što se rivalstva tiče. To su mis Nigerija i mis Filipini. Izdvojile su se po tome što se previše nameću, po mom mišljenju – poručila je i istakla:

  • Favorit sam sebi ja. Stvarno predivne su devojke, ne bih znala za koju da se odlučim zato što je svaka na svoji način i to je ono što mi se najviše sviđa kod takmičenja. Svaka devojka je drugačija, bukvalno nijedna ne liči na drugu i to je nešto što mi je fantastično.

Pevačica je u Punta Kani stekla prijateljice.

  • Sprijateljila sam se mis Amerika i mis Island. One su nekako najprizemnije i najiskrenije. Za ove ostale osećam nekad kao da malo glume. U suštini su okej devojke, baš smo onako lepo raspoložene i stvarno se sve družimo – rekla je.

Ona je otkrila kakva su njena očekivanja na takmičenju.

  • Imam stvarno velika očekivanja kako od sebe tako i od organizatora. Upoznali smo neke jako bitne ljude i sve ide ka tome da ovo bude jedno vrhunsko takmičenje koje u rijaliti tv šou formatu. Pored toga što su organizatori fenomenalni producenti i devojke su. Svaka ima tako jaku ličnost da mislim da će ovo biti odlično takmičenje – zaključila pevačica.

Sara je priznala da će joj takmičenje za mis doneti nešto o čemu nije u životu sanjala.

– To je fenomenalno iskustvo kakvo svaka devojka u životu poželi da ima. Ja sam imala baš tu sreću da budem u ovom takmičenju gde obilazimo predivne predele i gde nas organizatori mnogo paze. Ovo je predivno iskustvo, a osim toga stvorili smo neka poznanstva koja je ne bih stvorila da sam sama išla u Punta Kanu. Definitivno ću imati prijatelje širom sveta – rekla je naša misica.

Budući da je dobila priliku da bude predstavnica Srbije na svetskom izboru za mis, ona je priznala li postoji šansa da se prebaci u svet modelinga.

  • Postoji, da, ako mi krene. Volim kameru i fotografiju, zašto da ne. Ako mi to krene, nikada ne bih odustala od svoje pevačke karijere. Fotograf je najviše slikao mene. Mislim da je to dobar početak – istakla je pevačica i misica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz