Pretraži

„Ovo je poslednji put da me vidite“: Elen DeDženeris napušta Holivud, tvrdi da je izbačena iz šoubiznisa jer je bila ZLA

Showbiz
0
Foto:Youtube:Oscars

Poznata američka voditeljka i komičarka, Ellen DeDženeris, planira da se povuče iz Holivuda nakon emitovanja svog Netfliks specijala.

Bivša voditeljka popularne emisije „The Ellen DeGeneres Show“ otvoreno je govorila o svom životu nakon završetka emisije tokom svog stand-up nastupa u Santa Rosi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@ellendegeneres)

Kada ju je jedan fan upitao može li se očekivati da će je videti na Brodveju ili velikom platnu u bliskoj budućnosti, Elen je brzo razjasnila situaciju.

„Um, ne. Ovo je poslednji put da me vidite. Nakon mog Netflix specijala, završila sam.“

Iako se povlači, Elen je zahvalna za vreme koje provodi na sceni.

„Hvala vam što vas još uvek interesujem! Da vas obavestim šta se dešavalo sa mnom od kada ste me poslednji put videli. Nabavila sam kokoške.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@ellendegeneres)

„Oh da, i izbačena sam iz šou biznisa jer sam bila zla. Sledeće ću verovatno biti izbačena zbog starosti,“ našalila se Elen. „Stara, gej i zla—trostruka kruna.“

Šezdesetšestogodišnja komičarka se osvrnula na to kako su se njeni osećaji prema slavi promenili.

„Ranije sam govorila, ‘Nije me briga šta ljudi govore o meni.’ Sada shvatam da sam to govorila tokom vrhunca svoje popularnosti,“ objasnila je.

„Ja sam mnogo toga“, nastavila je Elen, prema SFGATE-u, „ali nisam zla.“

Elen se povukla iz javnosti poslednjih godina, ali je nedavno govorila o svojoj „otkazanosti“ u Holivudu i reputaciji koju je imala iza kulisa u odnosu na onu na TV-u.

„Devojka ‘budi ljubazan’ nije bila ljubazna,“ priznala je za Rolling Stone u aprilu. „Postala sam ova jednoslojna ličnost koja je davala stvari i plesala uz stepenice. Znate li koliko je teško plesati uz stepenice? Da li bi zla osoba plesala uz stepenice?“

Elenin Netflix stand-up specijal će biti emitovan krajem 2024. godine, što će biti poslednja prilika da fanovi vide ovu omiljenu komičarku u akciji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz