Pretraži

Ovo je najpopularnija Instagram fotografija u protekloj godini

Showbiz
0
Photo: Instagram/cristiano

Zvezde ne kriju da su im i ove godine društvene mreže bile jako važne, pogotovo jer pandemija još uvek vlada svetom, pa su tako mnoge poznate osobe Instagram koristili za promociju filmova, pesama, a neke su otišle korak dalje, pa upravo preko ove platforme, organizovali su i koncerte.



Bilo kako bilo, nekim zvezdama broj obožavatelja na Instagramu ove godine drastično je narastao, a neke su iste te pretplatnike masovno gubili zbog raznih skandala koji su ih ove godine pratili.

Za samo dva meseca najpopularnija fotka je skupila vrtoglavih 32 miliona lajkova i tako ponosno ponela titulu – najpopularnije fotografije 2021. godine. 

Jedan od najboljih fudbalera današnjice, 36-godišnji Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina Rodrigez pre dva meseca objavili su srećnu vest na svojim Instagram profilima.

– Presrećni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi, jedva čekamo da vas upoznamo – napisao je Ronaldo uz fotografiju na kojoj pozira u krevetu sa Georginom i fotografijama ultrazvuka.

Podsetimo, Kristijano i Georgina su zajedno od 2016. godine, a dugo se šuška da majka fudbalera ne voli njegovu izabranicu, o čemu smo pisali OVDE

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz