Pretraži

,,OVO JE JEDNA OD TEŽIH BORBI KOJE SAM VODILA“: Nataša Bekvalac donela tešku odluku (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/bekvalceva

Nataša Bekvalac godinama je bila strastveni pušača, iako je više puta pokušavala da prekine sa istim, nije joj uspevalo.



Iako joj nije nimalo lako i ima nikotinsku krizu, pevačica je odlučila da ostane istrajna u svojoj odluci da ostavi ovaj porok iza sebe. 

Ona je na svom Instagramu podelila fotografiju na kojoj je opisala kako se osećala zbog cigareta i kakvu vrstu zavisnosti su stvorile. 

– 7.dan kako nisam zapalila cigaretu. 10 god mislila sam da su mi cigarete najbolje drugarice, uzivala sam konzumirajuci ih… Sve do jednog jutra kada sam ustala i shvatila da nisam slobodna zena. To me je uplasilo i jako uznemirilo. Nisam slobodna jer me kontrolise cigareta! Prvo na sta sam to jutro pomislila bila je cigareta! Zapravo sam shvatila da obozavam ono sto me unistava, steti mi i cini me ovisnom. Slicno kao kada ste sa manipulatorom…vrlo je zavodljivo… Ovo je jedna od tezih borbi koje sam vodila i moram priznati jedan od jacih protivnika… Na srecu ne postoji jaca sila od sile ljubavi… Tako da… Lepo smo se družile, sada moram dalje sama, štetiš mi… I ne volim te više – napisala je Bekvalčeva ispod fotografije koju je objavila. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz