Pretraži

„OVO JE HIT“: Mahrinina pesma „Šta šta šta“ je izašla na IDJVideos kanalu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos

Njena energična i provokativna numera nosi naziv "Šta šta šta" i već u prvim minutima ima veliki broj pregleda, što i te kako raduje našu mladu pevačicu.



U jučerašnjoj emisiji voditeljka Danica Nikolić je upitala Mahrinu da li ima manju tremu od ostalih takmičara, s obzirom na to da joj je ovo druga pesma po redu, a ona je odgovorila da ima možda čak i veću odgovornost jer treba da nadmaši očekivanja publike.

Na samom početku prikazivanja spota, može se uočiti zgodni plesač u staklenom kavezu i Mahrina koja igra oko njega, što je veoma provokativno i interesantno Mahrininim fanovima, jer pored sjajnog vokala ona pokazuje da ima i odličnu plesnu koreografiju u kojoj se dobro snalazi.

Screenshot: Youtube/IDJVideos

Screenshot: Youtube/IDJVideos

 

Cvetkovićeva se tokom celog show-a pokazala u odličnom svetlu, pa je samim tim i mnogima favorit. U jučerašnjoj emisiji je od strane publike bila druga po glasovima, a trenutno je na trećem mestu na tabeli

Komentara, ispod njene numere "Šta šta šta" ima u velikom broju, a mnogi komentari nagoveštavaju da će ona biti "Ozbiljna zvezda".

 – "Koliko mi je drago zbog ove devojke, toliko je neposredna i duhovita, sjajan vokal", "Podseca na Tanju Savic, i po izgledu i glasu", "Brate, ovo je hit" – su samo neki od komentara.

Ukoliko niste, poslušajte numeru Marine Cvetković na IDJVideos Jutjub kanalu i pišite u komentarima kako vam se dopada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz