Pretraži

,,OVO JE BILA NAJTEŽA GODINA“: Džesi Džej prekinula šou da bi govorila o gubitku bebe

Showbiz
0
Photo: Instagram/jessiej

Tridesettrogodišnja Džesi Džej objavila je u sredu, 24. novembra, na Instagamu da je zatrudnela nakon što je donela odluku da ima bebu. Istakla je da joj je na trećem ultrazvuku rečeno da beba više nema otkucaje srce. U sredu uveče, ona je pričala o svom pobačaju tokom emotivnog nastupa na akustičnoj večeri u muzičkom baru "Hotel Cafe" u Los Anđelesu.

  • Odlučila sam da rodim bebu – rekla je uplakana pevačica i dodala:

  • Onda je nekim čudom to funkcionisalo neko vreme. I juče, da, juče je bilo je*ote.

Džesi je 2018. tokom koncerta u londonskom "Royal Albert Hall-u" govorila o svojoj borbi sa neplodnošću rekavši da joj je četiri godine ranije rečeno da ne može da ima decu.

  • Oh, dođavola ne – pevala je Džesi tada, a publika je aplaudirala.

Podršku je dobila i od tadašnjeg dečka Čeninga Tejtuma.



Džesi je kasnije na Instagramu rekla da je uprkos preporuci lekara odbila da se podvrgne histerektomiji i dodala da će biti majka.

Podsećamo, ona je 2019. otkrila britanskim novinama "Times" da ima adenomiozu, stanje u kojem tkivo koje oblaže matericu raste u mišićnom sloju ovog organa, što povećava neplodnost i mogućnost pobočaja. Histerektomija je najdrastičniji oblik lečenja.

 – Nekih dana mi se čini mogućim da imam decu, a drugih ne. Moram da prihvatim da "postati majka" biti bitka – rekla je ona.

Džesin pobačaj usledio je tokom poslednjih 10 mučnih meseci za pevačicu.

  • Ova godina je, naravno, bila najteža godina kroz koju sam ikada morala da prođem – rekla je Džesi u "Hotel cafe-u".

Džesi je nastupila u "Hotel Cafe-u" dan pre Dana zahvalnosti. Sezona praznika je posebno bolna za mnoge žene koje su izgubile bebu ili se na neki drugi način bore sa neplodnošću jer su društvene mreže preplavljene porodičnim fotografijama i objavama o trudnoći na temu praznika.

  • I znam da ću biti dobro, jer zaista nemam šta drugo da biram u načinu na koji živim. Ali želela sam da budem ovde večeras, jer jedina stvar u koju najviše verujem na ovom svetu i u celom univerzumu izvan površnih razgovora i Instagrama i interneta, to je biti čovek – rekla je ona i dodala "biti ranjiv i stvaran".

  • Nikada se nisam osećala usamljenijom nego što sam se osećala u protekloj nedelji. Ali trenutno se osećam usamljeno – istakla je.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz