Pretraži

„Ovo je bila najbolja opcija“: Slavica Ćukteraš raskinula vezu sa poznatim di-džejem, pa otkrila šta je dovelo do kraha ljubavi

Showbiz
0
Photo: Instagram/cukterasslavica

Poznata pevačica Slavica Čukteraš priznala je da je nakon godinu dana raskinula vezu sa di-džejem Vladimirom Aćićem, pa otkrila šta je dovelo do kraha ljubavi.

Slavica Ćukteraš privlači veliku pažnju medija još od davne 2004. godine, kada se prvi put pojavila na javnoj sceni kao učesnica takmičenja „Zvezde granda“.

Premda se na neko vreme povukla iz javnosti kako bi se posvetila porodičnom životu, braku i ćerkici, interesovanje medija za njen privatni život nikada nije prestalo. Ona je godinama bila u braku sa bivšim fudbalerom Vladom Avramovim, sa kojim sada vodi borbu za starateljstvo nad ćerkom koju je dobila u tom braku.

Foto:Printscreen/Instagram:cukterasslavica

Premda u jeku sudske borbe, ona je pre više od godinu dana rešila da nastavi dalje, pa je stupila u vezu sa di-džejem Vladimirom Aćićem. Ona je nedavno istakla kako bi čak ako je di-džej zaprosi ponovo rekla „da„.

„Vladimir i ja sa mojim detetom već živimo zajedno. Mi smo zajednica. Šta znači taj papir? Ne znači ništa. Nije garancija nikakvog odnosa. Najbitnije je da smo se mi našli da se mi poštujemo i da lepo funkcionišemo zajedno, da je sve to lepo i to je nešto što je vrednije za mene od papira. A sada, ako me bude pitao verovatno ću se udati“, rekla je ona svojevremeno za „Blic“, međutim izgleda da je umesto do svadbenih zvona na kraju ipak došlo do raskida.

Naime, na iznenađenje svih pevačica se oglasila na navode da je raskinula sa Vladimirom, a nakon je potvrdila glasine, ona je otkrila šta je dovelo do rastanka.

„Nismo se razumeli u mnogim stvarima, raskid je bio najbolja opcija. Ovo je period kada želim da se posvetim ćerkici i karijeri. Konačno sam našla odlične autore, dve ozbiljne pesmetine i posvećena sam tome. O Vladimiru ne želim da govorim za medije, hvala vam što poštujete moju odluku“, navela je pevačica za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz