Pretraži

Ovi parovi su krili svoje veze od javnosti (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/anjablaa Instagram/nikolijaofficial

Sara Jo je nakon nekoliko momaka koje je predstavila javnosti odlucila da svog sadasnjeg decka Milka Babica sto duze cuva od medija. Nakon sto je izbacila numeru Mili Mili, nasa redakcija je saznala za informaciju da je ovaja par stupio u emotivni odnos, te smo je vrlo zatekli kada smo je na promociji spota pitali da li je pesma upucenja njemu. Sara se tada vrlo zbunila i bila je zatecena ovom informacijom koja je svakako bila tacna, nekoliko meseci kasnije, ona je objavila njihovu zajednicku fotografiju.

Par koji je najvise prasine podigao u poslednje vreme su Baka Prase i Anja Blagojevic. Naime svoju vezu su cuvali od javnosti, medjutim mediji su pre nekoliko meseci poceli da nagadjaju i izlaze sa informacijama da je ovo njegova devojka sto se na kraju ispostavilo i kao tacno.

Bogdan Bogdanovic bio je u vezi sa influenserkom Anjom Susnjar sa kojom je delio fotografije na drustvenim mrezama, ali sa teniserkom Olgom Danilovic to nije bio slucaj. Oni su pocetak veze dugo krili, a fanovi su poceli da sumnjaju kada su ih cesto vidjali na zajednickim tagovanim fotografijama. Nakon toga su to i potvrdili njihovim komentarima ispod fotografija. u drugoj polovini prosle godine par je stavio tacku na svoju vezu.

Relja i Nikolija su postali tema fanova i medija nakon pesme Alkohola litar gde su ih odmah povezali kao par. Njih dvoje su mudro cutali o tome, ali ih je ekipa jedne emisije uhvatila zajedno. Slicna situacija se ponovila i kada su mediji nagadjali da je pevacica trudna a oni su dugo cutali o tome.

Detaljnije možete pogledati u novoj emisiji IDJMASH, u videu ispod teksta.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz