Pretraži

Ove pevačice su nakon debakla na Evroviziji nestale sa scene! (FOTO)

Showbiz
0
Photo:Instagram/realmirna/nina/sanjawolf

Ovih dana aktuelan je izbor za ovogodišnjeg predstavnika na takmičenju za Pesmu Evrovizije. Činjenica je da u proteklih nekoliko godina nismo prolazili slavno na ovom velikom muzičkom takmičenju! Čija to bila krivica? Time se nećemo baviti, ali smo odlučili da vas podsetimo na fantastične vokale koji su se ubrzo po povratku sa Evrovizije povukli sa muzičke scene. 

——————– Sponsored ——————–


Nina Radojičić je našu zemlju predstavljala pesmom „Čaroban“ 2011. godine. U Dizeldorfu je osvojila 14. mesto a po povratku u Srbiju, Nina je odlučila da se povuče sa muzičke scene.


Nina je 2017. godine izgovorila sudbonosno „DA“ svom dugogodišnjem partneru sa kojim živi u Melbrnu. Svoj život ali i izgled je promenila iz korena. 


Bojana Stamenov je dobila priliku da Srbiju predstavlja na Evroviziji 2015. godine u Beču. 


Nije prošla slavno ali je zato pokušala da iskoristi maksimalno medijsku pažnju, pa smo tako imali prilike da je gledamo u rijalitiju. Bojana se s vremena na vreme može sresti na gradskim dešavanjima, ali na polju muzike dugo nije uradila ništa novo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@music.awards.ceremony

A post shared by Bojana Stamenov official (@stamenov_bojana_official) on Jan 29, 2019 at 5:10pm PST


Sastav Moje 3, koji su činile Sara Jo, Nevena Božović i Mirna Radulović predstavljao nas je u Evropi 2013. godine. Pesmom „Ljubav je svuda“ devojke nisu uspele da se plasiraju u finale.


Nakon Evrovizije Sara Jo i Nevena su nastavile da vredno rade na svojoj muzičkoj karijeri, dok je treća članica, Mirna, potpuno nestala sa scene. Pevačica se vratila u svoj rodni grad, Suboticu, i sa rođenom sestrom nastupa po kafićima i barovima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Radulovic (@realmirna) on Jan 24, 2019 at 5:23am PST


Sanja Vučić je 2016. godine oduševila ceo region svojim vokalnim sposobnostima. Pesmom „Godbye“ prestavljala nas je u Stokholmu i zuzela je 18. mesto.


Sanja nije odustala od muzike, trenutno je članica ženskog sastava Huriccane i daje sve od sebe da osvoji svetko muzičko tržište.


Poznati srpski kompozitor Marko Kon osmelio se 2009. godine da se oproba kao pevač. Sa pesmom „Cipela“ nas je predstavljao u Azerbejdžanu. U finale se nije plasirao a nakon Evrovizije nije više ni pokušavao da bude pevač. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz