Pretraži

Ovakvog ga još niste videli: Voyage fotkom oduševio fanove, svi komentarišu samo jedno (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati reper Voyage podelio je svoju fotografiju iz detinjstva, pa objavom oduševio sve.

Voyage je danas jedan od najpopularnijih izvođača na domaćoj muzičkoj sceni, naročito među mlađom publikom. On oduševljava mnogobrojnim hitovima, a njegova popularnost iz dana u dan sve više raste, čemu u prilog govori činjenica da zauzima drugo mesto na listi naslušanijih izvođača sa naših prostora na platformi Spotifaj, odmah iza Teya Dore.

Osim svojim uspesima, on dosta pažnje privlači i privatnim životom. Popularni reper neretko na svom Instagrmu deli momente iz svoje svakodnevice, a na ovoj društvenoj mreži njegove objave sa nestrpljenjem iščekuje gotovo 900 hiljada ljudi.

U poslednje vreme Voyage je dosta pažnje privukao svojim fotografijama iz teretane, te je svojim izgledom skrenuo posebnu pažnju pripadnicama lepšeg pola.

Reper je sada podelio fotografiju iz detinjstva koja je oduševila sve njegove pratioce, koji su sada imali priliku da vide kako je izgledao mali Mihajlo.

Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Na fotografiji koju je reper podelio se vidi mali dečak, sa smeđom kosom, ni nalik današnjoj frizuri koju reper nosi i prepoznatljivim smeđim očima.

Iako se Voyage s godinama dosta promenio, ne može se osporiti da je bio jako slatko dete, a to su primetili i njegovi mnogobrojni fanovi, koji su oduševljeno delili ovu njegovu fotografiju na fan stranicama, navodeći da na reperu prepoznaju samo oči i karakteristične obrve.

Podsetimo, Mihajlo je sin telohranitelja pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića, Milana Veruovića. Njihova porodica se nakon turbulentog perioda preselila u Francusku, gde su proveli nekoliko godina. O ovom teškom periodu života mladi izvođač je više puta pričao, te je između ostalog otkrio da upravo iz ovog perioda i potiče njegovo umetničko ime Voyage (što na francuskom znači putovanje/put).

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz