Pretraži

„Ova veza mi je sveta“: Kaja Gerber otkrila da ljubav sa holivudskim glumcem cveta, pa priznala zašto nikad ne pričaju o njihovom odnosu

Showbiz
0
kaja gerber

Supermodel Kaja Gerber i popularni glumac Ostin Batler uživaju u skladnoj vezi oko dve godine, ipak o njihovoj vezi se u javnosti malo zna.

Tokom perioda od dve godine, ovaj par je viđen više puta na večerama, ručkovima, u šetnjama, na izletima, a svega nekoliko puta su mogli biti viđeni i na holivudskim događajima.

Foto: Youtube printscreen/StormShadowCrew

Međutim, kako Kaja, tako i Ostin su ostali poprilično nemi za medije kada se radi o njihovom odnosu, a sada je po prvi put manekenka otkrila zašto su izabrali da svoju privatnost u tolikoj meri zadrže za sebe.

„Iskreno, osećam se kao da su svega nekoliko stvari u mom životu privatne i ova veza je jedna od stvari za koju se baš trudim da je sačuvaj tajnom i svetom“, otkrila je Kaja za „WSJ. Magazine“.

Međutim, ona je ipak dala mali uvid u njihovu vezu i to otkrivši savet koji najčešće daje svojim singl drugaricama.

„Pričajte o sebi na način na koji biste želeli da o vama priča osoba koja će vas voleti. Ja mislim da je to važno“, istakla je manekenka.

Ne iznenađuje činjenica da se Kaja trudi da svoj privatni život zadrži za sebe, s obzirom na to da je pod budnim okom javnosti još od ranog detinjstva. Gerberova je ćerka najpopularnijeg supermodela svih vremena, Sindi Kraford, te se njeno lice našlo u novinama još dok je bila devojčica. Zbog ovoga i zbog toga što se više puta tokom odrastanja suočila sa surovim internet komentarima, Kaja je sebi limitirala društvene mreže.

„Ja sam veoma osetljiva i zbog toga nemam instalirane društvene mreže na telefonu. I to je nešto što sam naučila o sebi, zato što je jako teško držati se podalje od svega toga. U poslednje tri godine nijednom nisam otišla na društvene mreže i posle toga se osećala bolje nego što sam pre toga“, bila je iskrena ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz