Pretraži

Ova poznata ličnost je Novaku Đokoviću napravila pakao od detinjstva

Showbiz
0
Photo: Instagram/djokernole

Ove navode, nedavno je potvrdio otac Novaka ĐokovićaSrđan Đoković, gostujući u jednoj emisiji. Prema njegovim rečima, Živojinović je tadašnjem potencijalnom sponzoru rekao da ne pomogne Đokoviću, iako je tada Novakova porodica krpila kraj sa krajem da podrži njegovu tenisku karijeru.



  • Neću da krijem, ja sam stalno i govorio. Novak je bio u kampu Nikole Pilića, koji je koštao nekoliko hiljada maraka, a mi taj novac nismo imali. Stupio sam u kontakt sa Cepterovim direktorom u Beogradu i objasnio o čemu se radi. Novak je tada imao 14 godina i bio je već prvak i trebalo je da ga podrže i stanu iza njega- otpočeo je priču Srđan u jednoj emisiji. 

Takođe, on je dodao, da je sav dogovor navodno propao zbog Bobe Živojinovića.

  • Bili smo presrećni, ali posle nekoliko dana saznali smo da od toga nema ništa, jer je Boba Živojinović rekao da Novak ima bolesnu petu i srce, kao i oca koji je nemoguć za saradnju. Ta rečenica nam je napravila pakao od  života naredne tri godine – rekao je otac Novaka Đokovića u gostovanju.

Ovo nije prvi put da se ova priča potegla u javnosti, a do sada nije poznato kako naš, ali i svetski šampion gleda na ovu situaciju, te da li zamera Živojinoviću i dan danas što ga nije podržao.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz