Pretraži

Ova pevačica se poigrala sa religijom i seksom u svom spotu i IZGUBILA MILIONE zbog toga! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo:YouTube/Screenshoot/Madonna

Madona važi za pevačicu koja je ostavila neizbrisiv trag na svetskoj muzičkoj sceni. O njenom uticaju na pop kulturu i na šou biznis svedoče brojne stvari, lista je preduga ali ono što je ovih dana glavna tema kada je ova pevačica u pitanju je njen singl "Like a prayer". 

——————– Sponsored ——————–


Pomenuti singl, objavljen je pre tačno 30 godina i sve to ne bi možda bilo od toliko velikog značaja da upravo ova pesma nije bila glavna prekretnica u njenoj karijeri ali ujedno i mač sa dve oštrice.

Singl je izašao kao vodeći sa istoimenog albuma ali odmah po objavljivanju spota, Madona je postala glavna tema svih medija. Njeno revolucionarno poigravanje sa religijom i seksom pre 30 godina  bila je goruća tema nacinalnih vesti u Americi. 


U samom spotu osim scene u kojoj Madona igra ispred zapaljenih krstova, burnu rekaciju izazvalo je i pojavljivanje crnca u spotu kojeg pevačica predstavlja kao sveca. Madona se u spotu takođe pojavljuje i u crkvi a sve ove stavke su pre svega probudile gnev u Vatikanu koji je naredio da se spot zabrani.

U istom trenutku Madona gubi i ugovor vredan nekoliko miliona dolara sa Pepsijem, koji zbog svega što se dešavalo tada, odlučuje da povuče reklamu sa njom, smatrajući da bi to loše uticalo na njihov proizvod. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

30 years of Controversy………………30 years of Like A Prayer! 🙏🏼 #happybirthday #likeaprayer

A post shared by Madonna (@madonna) on Mar 3, 2019 at 3:55pm PST


Tri decenije kasnije ova pesma se nalazi na Rolling Stone listi 500 najvećih hitova svih vremena. Spot se smatra jako revolucionarnim a Madona je na svom Instagram profilu podsetila sve fanove na ovo remek-delo. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz