Pretraži

Ova K-pop zvezda je pozitivna na korona virus (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/SPNOVAVEVO

Pre dva dana, korejski mediji objavili su informaciju da je Yoon oboleo od virusa, zbog čega su se oglasili njegovi predstavnici za javnost.

– Po povratku u Koreju 24. marta, nakon promotivne turneje u Japanu, Yoon Haku je dijagnostikovan virus COVID-19, 1. aprila – stoji u saopštenju.

– U ovom trenutku, Yoon Hak je hospitalizovan i prima terapiju. Njegovi simptomi nisu opasni. Fokusira se na terapije i oporavak. Njegov menadžer, stilista i ostatak tima su negativni na virus – dodaje se.

Prema nezvaničnim informacijama, Yoon Hak nije imao nikakve simptome dok se nije vratio u Koreju. Ipak, nakon što su počeli da se javljaju, 31. marta se testirao u zdravstvenom centru, da bi narednog dana bio poslat u bolnicu, gde je trenutno u izolovanoj sobi.

Yoon Hak je prva korejska zvezda koja je dobila korona virus, iako su pre njega članovi timova Chunghe i EVERGLOW-a objavili da imaju virus.

Yoon Hak se pojavio kao član SUPERNOVE 2007. godine, a najveću popularnost stekao je u Japanu, kao i u serijama Fates and Furies i My Unfortunate Boyfriend.

https://youtube.com/watch?v=UOe_ya2u3BE

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz