Pretraži

OVA IZJAVA O PREVARI JE UZBURKALA JAVNOST: Teodorina majka se srela sa Anđelom i otkrila sve detalje

Showbiz
0
Photo: Instagram/andjelo7 Instagram/Screenshot/teodoradzehverovic Instagram/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković svoju vezu započeli su u rijaliti programu, gde su se i te kako borili za svoju ljubav.

Nakon završetka rijalitija, njihova ljubav je i dalje bila velika, međutim nekoliko meseci kasnije oni su svoju vezu okončali zbog kako kažu velikog pritiska medija. Još tada se spekulisalo da to nije bio definitivan kraj, već da su se oni tajno viđali, ali to nikada javno još uvek nisu potvrdili.

Poznato je već da Teodora duži vremenski period uživa u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a Anđelo je pre nekoliko dana otpočeo vezu sa rijaliti učesnicom Sanjom Stanković, koja je bila nekadašnja Teodorina drugarica, i sa kojom se on viđao napolju, pa se samim tim sumnja da je možda i prevario Teodoru sa njom.S obzirom na to da je Goca Džehverović danas ušla u rijaliti zbog poslovnih obaveza, odmah je sasusala bivšem zetu sve u lice. 

– On je takvu hteo, da bude zgodnija, lepša, pametnija od Teodore. Treba da podržavate to. Našao si lepšu i zgodniju od bivše – rekla je kroz osmeh mama Džehva.

Međutim, odmah mu je i zamerila što je u rijalitiju istakao kao da se samo on borio za opstanak veze.

– Rekao si da si piao krv zbog te veze. Trebalo je da kažeš tako da ste se voleli – rekla je Goca, a onda je izjavom o prevari šokirala mnoge.

U videu gde oni razgovaraju na petom minutu čuje se kako Goca izgovara kako je jako boli to što je Teodora prevarila Anđela, ekipa IDJTV portala odmah je kontaktirala majku pevačice i upitala o kakvoj prevari je reč.

Pa da, to je on ispričao ili njegova najbolja drugarica, pa me je to interesovalo da mi kaže. Ali nisam zadovoljna njegovim odgovorom, zato što mu ne verujem. Tamo gde se kupao i gde je uživao letos na bazenu, lepo je ogovarao Teodoru, iznosio laž i neistinu – rekla je Goca.

Takođe, spekulisalo se da je Anđelo u januaru dok je bio u vezi sa Teodorom, bio u bioskopu sa Sanjom, što ga je i Goca podsetila.

Danas mi je lepo rekao kada sam ga napala, jesam ali tada nisam bio u vezi sa Teodorom, samo ne znam ja kad je to bilo, za januar znam jer je bio kod mene 27. januara na slavi – dodala je ona.

Međutim, i kada je prevara u pitanju, ako je to zaista tako kako on priča, ona želi da to čuje od njega lično.

To me interesuje, da mi kaže. Ja sam iskrena, pa neka onda meni kaže da je to tačno, pošto kaže da je piao krv, da vidimo zašto je piao krv dečko, a mi, šta smo mi radili, ne da sam propiala krv nego sam videla muke tantalove – završila je Goca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz