Pretraži

„Ova godina je namenjna za snove koje sam sanjala kao mala“: Marija Mikić emotivnim rečima progovorila o važnom događaju, pa otkrila planove za budućnost

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Marija Mikić nastupila je u Beogradu na Trgu republike, te se tom prilikom obratila svojim pratiocima i emotivnim rečima stavila svima do znanja koliko joj znači što se našla na tom  mestu.

Marija neretko na svojim društvenim mrežama deli detalje iz svog života, te i ume da bude vrlo emotivna što je i sada bio slučaj.

Naime, Marija se osvrnula na to da se oduvek sastajala sa prijateljima na dobro poznatoj beogradskoj lokaciji “Kod konja’, a sada je imala priliku i da zapeva na tom mestu za svu beogradsku publiku u okviru manifestacije „Dani porodice“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Pored emotivne poruke koju je uputila svojim pratiocima, ali i publici koja je bila na njenom nastupu, Marija je najavila i nove muzičke projekte, odnosno album koji će ugledati svetlost dana u oktobru.

“MAMA, imala sam ti koncert na Trgu! Koliko puta smo prošli ovim ulicama, koliko se svi sastajali kod Konja, koliko smo i neki maštali o ovoj bini. Moj grad, moj Beograd, moje nebo. Izgleda da je ova godina namenjena za snove koje sam sanjala kad sam bila mala. Hvala vam za svu ljubav sinoć i svaku pesmu koju smo otpevali zajedno, a tek ćemo ih pevati, jer album izlazi u oktobru. Spremam vam emociju, muziku i đuskanje!“ 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Pored emotivnih reči koje je uputila publici, Marija se osvrnula i na svoj bend na koji ona kako kaže, gleda kao na porodicu.

“Na svakom početku i kraju. Samo sto još nismo na kraju, tek smo počeli, iako smo jedan team već skoro 10 godina. Jedan od mojih najvećih uspeha su oni. Ne menjati ljude sa kojima radis, poštovati ih, smejati se zajedno, proći sve uspone i padove i razumeti jedni druge. Znam da nekad nisam laka, ali sam to sto jesam velikim delom zvog vas momci moji. Možda ljudi imaju saradnike, vi niste moji saradnici, vi ste moja porodica. Vaša bata Mara“, napisala je Marija.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz