Pretraži

Otkriveno zašto Adriana Lima nikada nije dobila srpsko državljanstvo

Showbiz
0
Photo: Instagram/adrianalima

Naime, slavna manekenka je tokom braka sa Markom Jarićem želela da dobije državljanstvo koje i on ima, ali navodno zbog trudnoće nije mogla da se bavi papirologijom, otkrio je tadašnji ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, koji ju je ugostio u Palati federacije. 

  • Marko je bio tu, on ju je doveo. Poznavao sam Marka Jarića i njegovog oca, od ranije. Neko mi je dojavio da bi ona htela da dođe, da vide kako može da dobije državljansto. Ja joj nisam uručio pasoš, nego smo mi pričali i dogovorili se da to tako bude. Međutim, za to je potrebna neka procedura, Adriana je bila trudna i trebalo je da nam dostavi neke papire. Ona je Brazilka – započeo je političar.


  • Mi možemo to, država Srbija ima pravo da nekog primi u državljanstvo bez obzira da li taj neko ispunjava uslove ili ne. Ispunjavanje uslova podrazumeva srpsko poreklo, a možete nekom da date državljanstvo iz zasluga. Ona je bila svetsko ime – rekao je Ivica i dodao da ta zamisao, oko pasoša, nikada nije realizovana.

  • Ona nije to realizovala. Ja sam se šalio sa njima, rekao sam im ,,Slušajte, morate da budete najmanje 4, 5 godina u braku". Ali, ona nije popunila formulare. Ne možete nekom da date državljanstvo, a da taj neko nije ni popunio papire – objasnio je Dačić za Telegraf.

 Nema pasoša uopšte, nije dobila državljanstvo, a državljanstvo nije dobila zato što nije popunila papire. Nema srpski pasoš, ali je bila kod mene. Dogovorili smo se da to sve uradi, ali, eto, bila je trudna i možda je imala druge obaveze – zaključio je Ivica.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz