Pretraži

OTKRIVENO: Voyage je jedan od voditelja na MAC-u, evo sa kim će deliti binu!

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naime, pored velikih muzičkih imena koji će nastupati na događaju i boriti se za prestižna priznanja, otkriveno je da će se u ulozi voditelja ovog puta naći i jedan od najpopularnijih izvođača današnjice – Mihajlo Veruović Voyage.



On će, zajedno sa Mimi Mercedes 26. januara, drugog dana ceremonije, voditi program, što će biti prvi put da se nađe u ulozi voditelja.

Trenutno najslušaniji artist na Balkanu Voyage rekao je, prenose mediji, da se nikada nije našao u ulozi voditelja i dodao:

  • Jako mi je drago da ću i tome da se oprobam, pored svega što sam uradio. Mislim da će to biti jedno jako lepo iskustvo i želim da se zahvalim organizatorima koji su mi dali toliku odgovornost, mislim da ću ispuniti očekivanja – napomenuo je on, koji se inače, osim u muzici, nedavno oprobao i u glumi.

Svoje učešće već su potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i mnogi drugi.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz