Pretraži

Otkriveno sa kojom muzičkom zvezdom Angellina snima duet

Showbiz
0
Screenshot: IDJTV

Otkako se pojavila na našoj sceni, Angellina je sve oduševila svojim glasom, a i stasom. Ona je u kratkom vremenskom roku pobrala sve simpatije svojom neobičnom bojom glasa, kojom se izdvojila među ostalim koleginicama

Naime, pevačica je nedavno najavila jednu duetsku pesmu, ali tada nije otkrila o kojem pevaču je reč, sa kojim će ukrstiti svoje vokalne sposobnosti. 

Zapravo reč je o Harisu Džinoviću. Oni su odlučili da ukrste tradicionalni i moderni pravac, pa ćemo od mlade pevačice i Harisa, čuti nešto potpuno drugačije do sad.

– Jako sam uzbuđena ovo je jedan ozbiljniji projekat, dosta sam srećna što je Haris želeo da odradimo projekat zajedno. Potpuno spontano, pesma je bila za njega, ja bila tu u studiju, i tu smo se nekako skontali i to je krenulo svojim tokom. Velika mi je čast što je živa legenda pristala da snimi duet sa mnom – otkrila je Angellina.

– To je jedan mladi talas, oni imaju svoj pravac u muzici koji nije meni pripadajući, međutim ja imam jedan deo u toj pesmi koji može da se otpeva na moj način. Čudan je spoj, jer je ona mlada, a ja iz druge branše, ali muzika nema tu barijeru, mogu pevati ljudi zajedni – dodao je pevač, a nama ostaje samo da budemo strpljivi i da sačekamo da čujemo kako će zvučati ovaj spoj. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz