Pretraži

OTKRIVENO: Kako su snimane intimne scene u „Besi“ i šta reditelj misli o Reljinoj glumi

Showbiz
0
Photo: Promo/Luka Trajkovic

Scena koja će definitivno obeležiti novu sezonu "Bese" i koja će se posebno svideti Reljinim obožavateljkama je ona u kojoj se pevač vidi razgolićen u krevetu.

U pitanju je vrela scena Relje Popovića i njegove partnerke u seriji – makedonske glumice Kamke Točinovski, koja igra sestru glavnog negativca u seriji, a koja je podigla prašinu na mrežama.

Screenshot: Youtube/SUPERSTAR TV

Screenshot: Youtube/SUPERSTAR TV

A, kako je objasnio reditelj ovog ostvarenja Milan Todorvić, izvođač i glumac Relja Popović, te je scene morao da snima već prvog radnog dana.

  • Uradimo probno snimanje kad su glumci obučeni, a onda se skinu. Meni su te scene najteže za rad. Na kraju, oni su bez ičega na sebi, a ja moram da im kažem možete li malo bolje da vodite ljubav ili smanjite doživljaj. Da je film, skinuo bih i čaršave, ali kad radite seriju, niste to u prilici. Bilo je strašno što je i Relji i meni to bila prva scena u seriji. Međutim, nekako smo to skinuli s dnevnog reda, pa su Kamka i on bili prisniji u nastavku priče – poručuje reditelj i otkriva kako se popularni izvođač Relja snašao u ulozi.


  • On je postao moj omiljeni domaći glumac. Nikad nisam pre serije čuo za njega. Kad su mi rekli da je on bio u grupi Elitni odredi, prvo što sam pitao: "Ljudi, kako će on da igra ovako bitnu ulogu." Posle snimanja sam se pitao kako on ne glumi u svakom domaćem filmu ili seriji. On je fenomenalan glumac. Došao je na snimanje spreman – naveo je Milan za domaće medije.

Relja inače u "Besi" tumači lik Luke Jovanovića, telohranitelja kriminalca i narko-dilera Luke Domca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz