Pretraži

„Sve je to deo njegovog paklenog plana za pokretanje stranice filmova za odrasle“: Radnici poznatog hotela izneli šokantne tvrdnje o Kanjeu Vestu i njegovoj ženi

Showbiz
0
Foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Sensori neprestano šokiraju javnost, a sada su radnici jednog hotela otkrili pravu istinu o poznatom paru.

Od kada su stupili u vezu Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Sensori privlače ogromnu pažnju svojim ponašanjem, a svako njihovo pojavljivanje uvek je propraćeno novim skandalom.

Oni neretko zgražavaju javnost svojim bizarnim kombinacijama, naročito „minimalističko“ oblačenje Kanjeove devojke, koja se u više navrata u javnosti pojavljivala polugola. Tako je bilo i nedavno, kada je par uslikan u Firenci gde je Bjanka na sebi imala samo providnu kabanicu.

@whoopsee.it Ci aveva abituati ad outfit provocatori che lasciavano poco spazio all’immaginazione, ma – forse per mantenere alto l’effetto sorpresa – questa volta Bianca Censori ha optato per un look decisamente diverso dal solito. Eccola insieme a Kanye West mentre parte dall’aeroporto di Firenze e, ancora una volta, riesce a catalizzare l’attenzione su di sé. Smetteranno mai di stupirci? Beh, noi speriamo di no. Intanto tanti auguri Kanye, che proprio ieri, 8 giugno 2024, ha compiuto 47 anni. [📹AS – ESCLUSIVO] #whoopsee #kanyewest #biancacensori ♬ original sound – Whoopsee


Zbog njenog oskudnog načina oblačenja mnogi osuđuju upravo repera, jer tvrde da je on kriv za njeno oblačenje, te da on zahteva od nje da se oblači tako, a sada su radnici jednog hotela gde Bjanka često odseda otkrili istinu o postupcima Kanjeove supruge.

Naime, poznati par već nekoliko puta viđen kako izlazi iz poznatog losanđeleskog hotela Chateau Marmont. U proteklih nedelju dana već dva puta su viđeni u blizini ove poznate lokacije, a Bjanka Sensori je svakog puta šokirala novom odevnom kombinacijom.

Foto: SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako piše Daily Mail, u Chateau Marmontu, otmenom hotelu u kojem 29-godišnja Sensori i njen 18 godina stariji suprug ručaju i odsedaju, jedna noć košta čak 774 dolara, a prema svedočenju jednog od radnika hotela, Bjanka ovde dolazi namerno.

„Ona dolazi ovde sve vreme, i to namerno. Znam kad je tu jer se uvek skupi hrpetina fotografa. Spavala je ovde neko vreme, mislim da čak i nekoliko meseci, a zadnji put je bila ovde u utorak ili sredu. Sve je dogovor oni zbog toga dobijaju gomilu novca, a sve je to delo Kanjeovog paklenog plana za poketanje stranice filmova za odrasle. Sve zajedno je veoma gnusno“, otkrio je jedan radnik pomenutog hotela.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz